Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ-ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ: Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον! Το love story του ηθοποιού και της φωτογράφου που συζητήθηκε όσο λίγα στη showbiz! (PHOTOS)

25 Μαΐου 2013
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ-ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ: Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον! Το love story του ηθοποιού και της φωτογράφου που συζητήθηκε όσο λίγα στη showbiz! (PHOTOS)

Η σχέση τους ξένισε πολλούς λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη φαίνεται πως έχουν βρει το κλειδί της ευτυχίας. Είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια και κάθε μέρα που περνάει ερωτεύονται ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο. Το επόμενο βήμα δεν είναι μακριά και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο αν σε λίγο καιρό μάθουμε για μια εγκυμοσύνη που θα απογειώσει την ευτυχία τους.

Της Μαριάννας Σπανού

Γνωρίστηκαν όταν ο Αποστόλης πλησίαζε τα 25. Ζωντανός, αυθόρμητος, ξέγνοιαστος, ενθουσιώδης, παρορμητικός, ίσως και λίγο ανώριμος. Όλες οι λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν έναν νεαρό άντρα της σύγχρονης εποχής. Μέχρι τότε, είχε διάφορες σχέσεις που είτε δεν κρατούσαν πολύ λόγω διαφορών, είτε εκείνος τις βαριόταν και έφευγε. Άλλωστε, εκείνη την εποχή δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός, παρόλο που είχε συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε το 2007, όταν πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του MEGA «Μαζί σου». Ο Αποστόλης τότε έγινε ένας από τους πιο ποθητούς άντρες, ειδικά για τις πιτσιρίκες.

Μέσα σε αυτό το κοινό ήταν όμως και, χωρίς και η ίδια να το γνωρίζει τότε, η Ρούλα Ρέβη. Η διάσημη φωτογράφος με εκατοντάδες πετυχημένες δουλειές στα περίπου 20 χρόνια της καριέρας της, ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή άλλαξε την κοσμοθεωρία του Αποστόλη. Γνωρίστηκαν σε ένα στούντιο και σε λίγο καιρό έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. «Τον γνώρισα, περίμενα, περίμενε και έγινε. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι όταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν είπαμε τίποτα. Από ένα απόγευμα και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά», εξομολογήθηκε η φωτογράφος σε συνέντευξή της.

«Ενωμένοι από την αρχή»

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να μοιραστούν τις ζωές τους. Η σχέση τους μοιάζει να είναι απόλυτα κατασταλαγμένη, χωρίς περιττές εντάσεις ή προσωρινούς χωρισμούς. «Ήμασταν ενωμένοι από την αρχή», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν πόσο ερωτευμένος είναι ο ένας με τον άλλο. Ειδικά ο Αποστόλης έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι αγάπησε τη Ρούλα γιατί τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και γι’ αυτή είναι έτοιμος να κάνει όποια τρέλα χρειαστεί. «Δεν έχω κάνει καμιά τρέλα για τον έρωτα, γιατί τώρα είμαι ερωτευμένος και θα κάνω πολλές. Πριν δεν ήμουν και γι’ αυτό δεν έχω κάνει κάτι τρελό για μια γυναίκα», είχε πει ο Αποστόλης.

Πώς όμως ένας άντρας στα 24 του μπορεί να καταλάβει και να ξεχωρίσει τον πραγματικό έρωτα; «Στη σχέση μας με τη Ρούλα πήγαμε βήμα βήμα. Είναι “δούναι και λαβείν”. Κάποια στιγμή… δένεις κάπου το καράβι σου. Η Ρούλα έψαξε να δει πραγματικά ποιος είμαι, τι είμαι και γιατί είμαι αυτό που είμαι! Οι υπόλοιπες σχέσεις μου ήταν επιφανειακές! Έφταιγα κι εγώ. Αλλά νομίζω ότι η Ρούλα ήρθε στο σημείο της ωρίμανσής μου, που είχα ανάγκη έναν άνθρωπο να με πιστεύει πραγματικά», συμπλήρωσε ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Με κάνει καλύτερο»

Η διαφορά ηλικίας που ξενίζει πολλούς, με την Ρούλα να περνάει αρκετά χρόνια τον Αποστόλη, φαίνεται πως ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία της σχέσης τους. Οι «ανούσιες» σχέσεις που είχε μέχρι τότε ο ηθοποιός δεν κάλυπταν τις ανάγκες του για το κάτι παραπάνω, το κάτι βαθύτερο από την απλή καλοπέραση. Η εμπειρία, η στάση ζωής και ο χαρακτήρας της φωτογράφου ήταν αυτά που τράβηξαν τον Αποστόλη κοντά της από την πρώτη στιγμή και τον κράτησαν εκεί μέχρι και σήμερα. «Η Ρούλα τα έκανε όλα για να προχωρήσει αυτή η σχέση. Πιστεύω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και η μοναξιά και η ανασφάλεια φεύγει, όταν εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ και στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά και γενικότερα με έχει παρακινήσει σε όλα τα επίπεδα να γίνομαι καλύτερος. Δεν θεωρώ ότι στο παρελθόν ήμουν ανώριμος, απλώς δεν ήξερα πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα».

Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά και για τους δυο. Εκείνος έδωσε στην αγαπημένη του όλη την αγάπη, την τιμιότητα του χαρακτήρα και το πάθος που είχε μέσα του. «Ο Αποστόλης μού άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τους άντρες. Με έκανε να τους εμπιστευτώ ξανά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τον βγάλω από την καρδιά μου». Εκείνη του έδωσε την προχωρημένη σκέψη της, την άποψη πάνω στα πράγματα και την διαφορετική οπτική της. «Ήταν ο φύλακας άγγελος που με έσωσε από πολλά πράγματα. Μου έδωσε μια άλλη ποιότητα ως άνθρωπο. Μια άλλη σκέψη. Ωρίμασα, αλλά χωρίς να αποβάλω αυτό που είχα. Δεν είναι ωραίο στη σχέση να μειώνεις τον άλλον και να του κόβεις τη φόρα. Είναι πολύ ωραίο να το παλεύεις σε μια σχέση», παραδέχεται ο Αποστόλης Τότσικας.

«Πέφτεις και χωρίς αλεξίπτωτο»

Όλες αυτές οι δηλώσεις μόνο μια πιθανή συνέχεια φέρνουν στο μυαλό όλων. Το ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο μαζί και το επόμενο βήμα φαίνεται πως δεν θα αργήσει να γίνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημοσιογράφοι τούς ρωτούν αν σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και μάλιστα η δική τους απάντηση δεν είναι αρνητική ούτε για το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά ούτε και για αυτό ενός παιδιού. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αποστόλης είπε πως θέλει να τα κάνει όλα με τη Ρούλα, παιδί και οικογένεια και παρόλο που είναι αρκετά νέος, δεν φοβάται καθόλου. «Όταν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν φοβάσαι. Πέφτεις και χωρίς αλεξίπτωτο».

Οι δυο τους πάντως δείχνουν να μην ανησυχούν καθόλου και αφήνουν τη ζωή να τους τα φέρει όπως εκείνη θέλει. Και μέχρι τώρα, άλλωστε, δεν τα πήγε και άσχημα. Κάνουν ταξίδια στον αγαπημένο τους προορισμό, τα Ζαγοροχώρια, μένουν στο σπίτι και περνούν όμορφα γελώντας και μαγειρεύοντας, χτυπάνε τατουάζ στο ίδιο σημείο του σώματός τους (η Ρούλα μάλιστα έχει ένα μεγάλο «Α» που κοσμεί την πλάτη της) και αποφεύγουν να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ζουν απλώς το Τώρα και είναι ευτυχισμένοι. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο Αποστόλης: «η “Ιθάκη” μου είναι το κορίτσι μου». Από εκεί και πέρα, λίγα είναι αυτά που τον ενδιαφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Για περισσότερα Gossip νέα κάντε κλικ εδώ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share