Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ: Ήπιε όλο τον…Βόσπορο! ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ, ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! (PHOTOS)

23 Μαΐου 2013
ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ: Ήπιε όλο τον…Βόσπορο! ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ, ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ! (PHOTOS)

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εδώ κολλάει η φράση «αφού σε πίνει τι το πίνεις». Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου βγήκε για ένα ποτό πριν από μερικές μέρες και έφυγε «Ορέστης Μακρής».

Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει από το μεθύσι του ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, αφού είχε καταναλώσει τόση ποσότητα αλκοόλ που χρειάστηκε τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων για να μπορέσει να φτάσει στο σπίτι του. Ο ηθοποιός βρισκόταν στο Sess Bar στην περιοχή Νισαντασί της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον παραγωγό και επιστήθιο φίλο του Κερέμ Τσατάι και οι δυο τους τα ήπιαν, με τον ηθοποιό να ξεφεύγει εντελώς από τον έλεγχο.

Βγαίνοντας έξω από το μπαρ ο ίδιος δεν μπορούσε να στηριχθεί και γι’ αυτό κάποιοι παπαράτσι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Όμως εκείνος μέσα στη ζάλη του αντέδρασε άσχημα και τους φώναζε: «Τι θέλετε; Μη με ακουμπάτε». Τελικά ένας οδηγός τον πήγε στο σπίτι του, αλλά και εκεί το σοκ του ήταν μεγάλο, αφού βγαίνοντας από το αυτοκίνητο είδε δεκάδες φωτογράφους να τον περιμένουν.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα «Milliyet», ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν θυμίζει σε τίποτα τον άντρα που λάτρεψαν όλες οι γυναίκες…

Για περισσότερα Gossip κάντε κλικ εδώ



 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share