Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιστρέφει η Μέγκαν Μαρκλ στο Suits;

Το εξωφρενικό ποσό για να παίξει για 2 λεπτά!

7 Ιανουαρίου 2019 15:57
Επιστρέφει η Μέγκαν Μαρκλ στο Suits;

Πολλά εκατομμύρια δολάρια υπόσχεται η παραγωγή της σειράς Suits στην Μέγκαν Μαρκλ, όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι, ώστε να γυρίσει και να παίξει στο «τελευταίο επεισόδιο».

Συγκεκριμένα, η παραγωγή NBC Universal είναι διατεθειμένη να προσφέρει σε φιλανθρωπικό οργανισμό που θα ορίσει η Μέγκαν Μαρκλ πολλά εκατομμύρια δολάρια αν εκείνη «παίξει» στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Κέρδισε 500.000 ευρώ παίζοντας ξυστό μέσα σε αεροπλάνο!

Η Μέγκαν Μαρκλ ως Ρέιτσελ στην σειρά Suits με τον τηλεοπτικό της σύντροφος Μαικ Ρος.

Οι ιθύνοντες της παραγωγής σκέφτονται πως η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να επιστρέψει και να κάνει την εγκυμονούσα «Ρέιτσελ Ζοουν».

Μάλιστα η παραγωγή σκέφτεται να προτείνει στην Μέγκαν Μαρκλ να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα, καθώς η Δούκισσα δεν μπορεί λόγω εγκυμοσύνης να πάει στην Νέα Υόρκη, ενώ ακόμη θα της προτείνουν να εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο για μόνο δύο λεπτά.

Μια πηγή του NBC είπε στη Daily Star: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε το γύρισμα σε μισή ημέρα ή λιγότερο».

Πάντως το τελικό ποσό δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με πηγές από την παραγωγή, αυτό κυμαίνεται από 2 έως 6 εκατομμύρια (για 2 λεπτά συμμετοχής).

Στην φωτογράφιση της σειράς Suits πριν μερικά χρόνια.

Μπορεί το ποσό να είναι τεράστιο, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία Δούκισσα παίζει σε τηλεοπτική σειρά.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο επεισόδιο του «Suits» με την Μέγκαν Μαρκλ προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2018, μόλις ένα μήνα πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι στο Κάστρο του Γουίνσδρουρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας εκδότης!

Τέλος οι υπεύθυνοι του NBC αποκάλυψαν πως ο ρόλος που της φυλάνε αν επιστρέψει στο «Suits», «αντικατοπτρίζει την πραγματική της ζωή», καθώς θα έπαιζε την έγκυο και την ευτυχισμένη μαζί βέβαια με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μαικ Ρος, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share