Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της Μελάνια Τραμπ με βαθύ μπορντό ψηλοτάκουνες γόβες!

Δείτε τη φωτογραφία

25 Δεκεμβρίου 2018 17:09
Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της Μελάνια Τραμπ με βαθύ μπορντό ψηλοτάκουνες γόβες!

Τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Ουάσινγκτον παρακολούθησε το ζεύγος Τραμπ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκαναν Χριστούγεννα στην Ουάσινγκτον και όχι στο θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παρέμεινε στην πρωτεύουσα λόγω του shut down της αμερικανικής διοίκησης.

Η Μελάνια Τραμπ που είχε ήδη πετάξει για Μαρ α Λάγκο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα πριν την εξέλιξη αυτή επέστρεψε στην Ουάσινγκτον για να είναι μαζί του.

Για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ενα μαύρο μίντι κλειστό στο λαιμό μίντι φόρεμα, στο χτένισμα δεν είδαμε κάποια πρωτοτυπία, αλλά την παράσταση σίγουρα, έκλεψαν οι βαθύ μπορντώ ψηλοτάκουνες γόβες της. Τα χέρια της κοσμούσαν δύο περίλαμπρα χρυσά δαχτυλίδια, ενώ στο μακιγιάζ πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο κραγιόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της με τον Παντζόπουλο πριν πάρει διαζύγιο με τον Λάτσιο!


Νωρίτερα, το ζεύγος είχε απαντήσει σε πολλά τηλεφωνήματα παιδιών που ρωτούσαν για τον Αγιο Βασίλη.

Ανάμεσα στα τηλεφωνήματα ήταν αυτό και του μικρού Κόουλμαν, τον οποίο ο Τραμπ ρώτησε εάν συνεχίζει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη. «Να περάσεις καλά. Συνεχίζεις ακόμα να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; Γιατί στην ηλικία των επτά είσαι στο όριο, σωστά;» ρώτησε ο πρόεδρος, γελώντας με την απάντηση του παιδιού, την οποία δεν άκουσαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ήταν παρών στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε σε ένα άλλο παιδί: «Να πέρασεις υπέροχα Χριστούγεννα, και θα τα ξαναπούμε, εντάξει;».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share