Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στο twitter με τη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ! (photo)

H κωμική ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ την ανέσυρε

22 Νοεμβρίου 2018 16:18
Χαμός στο twitter με τη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ! (photo)

Μία από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της Μελάνια Τραμπ από τον πρώτο καιρό γνωριμίας της με τον Αμερικανό πρόεδρο και πιο συγκεκριμένα από το αφιέρωμα που της είχε κάνει το βρετανικό GQ το 2000 και έγινε μέσα στο πιλοτήριο του αεροπλάνου του Ντόναλντ Τραμπ ανέσυρε η κωμική ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ.

Η Μελάνια Τραμπ είναι γνωστό σε όλους ότι πριν βρεθεί στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει καριέρα μοντέλου. Η Μπέτι Μίντλερ πάλι είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το προεδρικό ζεύγος και είναι πολέμιος του Αμερικανού προέδρου.

Η Μίντλερ ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Με το σχόλιο «ο λογαριασμός καθαριστηρίου για τα υφάσματα στο Air Force One πρέπει να είναι εξωφρενικός» και κυρίως με το λογοπαίγνιο του ακρωνυμίου FLOTUS (First Lady of the United States, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ) που έγινε FLOTITS (όπου tits, στήθη) η Μίντλερ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, κυρίως επικριτικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την εκτέλεσαν με 17 σφαίρες όσες και η ηλικία της!

Πολλοί κατηγόρησαν την 72χρονη ηθοποιό για «body shaming» και για σεξισμό κατά της Πρώτης Κυρίας. Ηταν όντως ένα «φάουλ» της Μίντλερ που πήρε μια προ 18ετίας φωτογράφιση της Τραμπ για το GQ και τη χρησιμοποίησε για να χλευάσει το προεδρικό ζεύγος.

Ασφαλώς προκάλεσε την οργή του «δεξιού» Διαδικτύου που θυμήθηκε τα δικά της γυμνά και πάει λέγοντας.

Υστερα από λίγες ημέρες όμως η Μίντλερ επανήλθε, αναρτώντας εκ νέου τη φωτογραφία με νέο σχόλιο. «Σε 15.000 ανθρώπους άρεσε αυτή η φωτογραφία της #FLOTITS. Και άλλοι είπαν ότι δηλώνει ασέβεια στο πρόσωπο της “Μέλανι”. Προσέξτε τι γράφετε βρε άνθρωποι. Αλλά ειλικρινά δεν την ενδιαφέρει, έτσι; Νομίζω ότι από εδώ μπορώ να δω τον διάδρομο προσγείωσής της», ανέφερε σε ένα εξίσου σεξιστικό σχόλιο.


 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share