Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

La Casa de Papel: Τα 3 νέα μέλη που θα μπουν στην παρέα του προφεσόρ!

Ποια είναι αυτά;

31 Οκτωβρίου 2018 12:24
La Casa de Papel: Τα 3 νέα μέλη που θα μπουν στην παρέα του προφεσόρ!

Με νέες προσθήκες στην αγαπημένη συμμορία του Professor, θα υποδεχτούμε την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν του “La Casa de Papel”.

Η ισπανική σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη στην παραγωγή του Netflix που πήρε τα δικαιώματα, ετοιμάζεται για τα επόμενα δέκα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν το 2019.

Όσο πλησιάζουμε, η περιέργεια όλων μας γίνεται εντονότερη για το δρόμο που θα ακολουθήσει η πλοκή.

Μετά το τέλος της ληστείας στο Νομισματοκοπείο, θα έπρεπε να μπει και ένα τέλος στην σειρά, ωστόσο τα χρήματα είναι πιο δελεαστικά απ΄ότι φαίνεται, γι’αυτό ας ελπίσουμε να μη δούμε μια τεράστια πατάτα.

Θα επανέλθω παρακάτω για την τρίτη σεζόν, θέλω όμως πρώτα να σου γνωρίσω τους νέους ηθοποιούς που θα γίνουν μέλη της συμμορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια έκκληση με δάκρυα στα μάτια για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Κατ’αρχάς, το cast επιστρέφει ξανά με τους: Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce(“Arturo”), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (“Coronel Prieto”) και Mario de la Rosa(“Suarez”).

Μετά από το teaser που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες για να μας γλυκάνει και να μη μπορούμε να σταματήσουμε να ανυπομονούμε, μάθαμε ότι έρχονται φρέσκα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Hovik Keuchkerian (“Bogota”), την Najwa Nimri (“Alicia”), τον Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, τον Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Δικαίως, ωστόσο, όλος ο κόσμος επικεντρώθηκε στην εμφάνιση του Berlin, τον οποίο θρηνήσαμε στο τέλος της ληστείας, μιας και παρ’όλο που ήταν ένας εγωκεντρικός τύπος που ζητούσε συνεχώς την εξουσία, έκατσε τελικά να σώσει την συμμορία σαν άλλος ήρωας.

Επομένως τι ρόλο βαράει στο teaser ο Berlin; Ανασταίνεται ή όχι;

Με βάση αυτό το βασικό ερώτημα, ήρθε η ώρα να γράψουμε για εκείνα τα σενάρια που ΔΕΝ θέλουμε να δούμε με τίποτα στη συνέχεια της σειράς, μιας και έχουμε ήδη ανοίξει τα χαρτιά μας γι’αυτά που σκεφτόμαστε πως είναι πιθανό να παρακολουθήσουμε.

Ακόμα κι αν σημείωσε επιτυχία στα προηγούμενα, στο μυαλό όλων θα μείνει χαραγμένη η αποτυχία, αν:
Ο Berlin βγει αλώβητος από το γάζωμα!
Ας είμαστε ειλικρινείς. Η ανάσταση του Berlin θα είναι ένα πολύ κακό σενάριο και η ιστορία έχει δείξει πως όσοι το προσπάθησαν σε άλλες σειρές, περισσότερο ξενέρωσαν παρά ενθουσίασαν τους φανατικούς (πχ. Pretty Little Liars). Εννοείται πως χαρήκαμε όταν τον είδαμε στο teaser, αλλά με μία δεύτερη πιο ώριμη σκέψη, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση το Netflix να ρίξει το «La Casa de Papel» στην παγίδα της επιτυχίας και να κάνει όλα… ώπα! Έτσι, αν είναι να τον δούμε κάπου ας είναι σε κάποια αναδρομή για τη μεταξύ σχέση του ίδιου και του Professor. Ενδεχομένως να είναι και ο επόμενος αφηγητής της ιστορίας, ποιος ξέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγεωγράφητη η Τατιάνα Στεφανίδου: Πήγε να το παίξει εθνικίστρια και έκανε την απίστευτη γκάφα!

Γίνει σαπουνόπερα μεξικάνικη

Αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί έντονα. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι πιθανό να δούμε μία τρίτη σεζόν με την πορεία της ζωής του καθένα ξεχωριστά. Άφου τσέπωσαν τα χρήματα, εκπλήρωσαν τον αρχικό σκοπό τους; Η Nairobi βρήκε τον γιο της, για παράδειγμα; Ναι, αυτό δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Αν θέλουμε να δούμε σαπουνόπερα και love story μεταξύ Rio και Tokio, ξεκινάμε και τo Riverdale.

Δεν πραγματοποιηθεί νέα ληστεία

Αν και αυτό είναι ένα απίθανο σενάριο, ειδικά τώρα που υπάρχει new blood στο τρελό παρεάκι μας. Την ισπανική σειρά την αγαπήσαμε για το σχέδιο του Professor, για την αγωνία και την ανδρεναλίνη, οπότε θα απογοητεύτουμε πολύ αν δεν συνεχίσει έτσι.

Να είναι οι δύο πρώτες σεζόν ένα όνειρο

Δεν είναι αστείο. Στο εξωτερικό είχαν παραθέσει κι αυτή την εκδοχή. Να τα ονειρεύτηκε όλα η Tokio δηλαδή και τώρα να παρακολουθήσουμε την πραγματική ληστεία. Το απευχόμαστε σαν τον διάολο το λιβάνι αυτό το σενάριο, γιατί εδώ δεν μιλάμε καν για ένα ευφυέστατο concept.

neopolis.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share