Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

La Casa De Papel: Τα 4 πιο πιθανά σενάρια για το τι θα δούμε στην 3η σεζόν!

H σειρά που έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο!

25 Σεπτεμβρίου 2018 14:16
La Casa De Papel: Τα  4 πιο πιθανά σενάρια για το τι θα δούμε στην 3η σεζόν!

Φαίνεται πως η ισπανική σειρά δράσης La Casa de Papel (δηλαδή η τέλεια ληστεία) είναι για τους Ευρωπαίους ότι ήταν και το «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τους Ελληνες.

Η σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix και σάρωσε όλα τα βραβεία στην Ισπανία αναμένεται να βγάλει καινούργια σεζόν, την 3η, με τον νέο χρόνο και όλοι κάνουν εικασίες για το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το έμαθα από..." - Συγκλονίζει η αδελφή ενός από των 11χρονων αγοριών στην Κύπρο! (video)

O νέος κύκλος του Casa de Papel, η Τέλεια Ληστεία, βγάινει το 2019 και όλοι τρέχουν να μαντέψουν τι επρόκειτο να συμβεί.

Οι χρήστες, λοιπόν, του Reddit και λάτρεις της σειράς κατέληξαν πως 4 είναι τα πιο δημοφιλή σενάρια που μπορεί να συμβούν στην 3η σεζόν της ταινίας.

Αυτά είναι:

Το πρώτο σενάριο είναι να δούμε τις ζωές των ηρώων μετά την ληστεία. Πρόκειται βέβαια για μία φλατ συνέχεια χωρίς ληστείες και δράση. Θα βλέπουμε δηλαδή τα τρία ζευγάρια, Τόκιο-Ρίο, Ντένβερ-Μόνικα και Προφεσόρ-Ρακέλ και πως εξελίσσεται η ζωή τους και τα προβλήματα που εμφανίζονται στις σχέσεις τους.

Οι χρήστες του Reddit κατέληξαν στα 4 πιο πιθανα σενάρια.

Το δεύτερο σενάριο εστιάζει στον Προσεφόρ και την Ρακέλ και τους δείχνει ως τους δύο κεντρικούς ήρωες μίας επιχείρησης, σε κάποιο άλλο κράτος αυτή τη φορά. Η συμμορία τους όμως δεν θα αποτελείται από τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ίσως σε κάποιο σημείο της πλοκής να δούμε ότι και η Τόκιο με τον Ρίο είχαν τον ίδιο στόχο, όπως και ο Ντένβερ με τη Μόνικα.

Το τρίτο σενάριο είναι ουσιαστικά η συνέχεια όλων των ηρώων μαζί με την Ρακέλ, οι οποίοι έχουν νέα μπλεξίματα με την ισπανική αστυνομία. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν πολλά στοιχεία για όσα έγιναν στην ληστεία στο Νομισματοκοπείο και οι ήρωες τώρα να βρίσκονται σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Μάλιστα οι χρήστες του Reddit αναφέρουν πως μπορεί η Ρακέλ να έχει πιο δραστήριο ρόλο και να αναλάβει να εκπαιδεύσει τους ληστές με τα ονόματα πόλεων με όσα έμαθε από την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος!

Αλλα έχουν πιο σασπένς, ενώ άλλα ελπίζουμε να μην γίνουν πραγματικότητα στην μεγάλη οθόνη.

Το τελευταίο σενάριο αναφέρει πως ο Αρτουρίτο, ο διευθυντής του Νομισματοκοπείου, θα στήσει ένα σχέδιο εξόντωσης και εκδίκησης των πρωταγωνιστών.

Η εκδικητική του μανία θα είχε ως αποτέλεσμα να βρει τους περισσότερους ληστές και να τους κρατήσει ομήρους.

iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share