Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει ένα νέο πάθος! Τι αποκάλυψε ο πατέρας του;

Τι λατρεύει ο μικρός πρίγκιπας;

19 Σεπτεμβρίου 2018 12:24
Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει ένα νέο πάθος! Τι αποκάλυψε ο πατέρας του;

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πατέρας τριών παιδιών, και όπως όλοι οι γονείς, απολαμβάνει να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να ανακαλύπτουν νέα ενδιαφέροντα και χόμπι.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο Παίδων Acorn την Τρίτη, ο Γουίλιαμ αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Τζορτζ που είναι πέντε ετών, έχει βρει ένα νέο πάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ανακαλείται από την αγορά τρόφιμο με μούχλα!

Την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα δραστηριοτήτων, όπου μια ομάδα παιδιών ζωγράφιζε και έφτιαχνε δεινοσαύρους, ο Γουίλιαμ είπε σε ένα κοριτσάκι: «Ο Τζόρτζ είναι παθιασμένος με τους δεινόσαυρους. Μαθαίνουμε όλοι γι’ αυτούς».


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Γουίλιαμ έδειξε πως είναι όπως η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, που άνοιξε αυτό το νοσοκομείο πριν από 30 χρόνια. Όπως είπε, ήταν «φανταστικά» πυου βρέθηκε εκεί και επαινέθηκε από τους παρευρισκόμενους για το πόσο καλός και τρυφερός ηαν με τα παιδιά.

Η πρόεδρος του νοσοκομείο, Κέι Αλεξάντερ, έδωσε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπου μίλησε για το πόσο απίστευτο ήταν που η Νταϊάνα άνοιξε το νοσοκομείο – το οποίο ήταν τότε το τρίτο στον κόσμο. Στη συνέχεια, είπε στο ακροατήριο: «Θα με πιάσουν τα κλάματα τώρα», στο οποίο ο Γουίλιαμ απάντησε: «Μην το κάνετε γιατί θα αρχίσω κι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο όνομα της... Τατιάνας Στεφανίδου!

Ο Γουίλιαμ έφυγε από το νοσοκομείο με μια σειρά από ξύλινες κούκλες για τον Τζορτζ και τα αδέρφια του, την 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 4 μηνών πρίγκιπα Λούις. Τις κούκλες είχε κατασκευάσει ο πολυτεχνίτης του νοσοκομείου.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share