Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν ο Μάικλ Τζάκσον είχε παίξει στους "Simpsons"! (video)

Στο επεισόδιο με τίτλο «Stark Raving Dad», που προβλήθηκε το 1991

14 Σεπτεμβρίου 2018 16:00
Όταν ο Μάικλ Τζάκσον είχε παίξει στους

Είναι επίσημο: ο Μάικλ Τζάκσον έπαιξε στους Simpsons! Ήταν μία από τις πολλές «θεωρίες συνωμοσίας» που κυκλοφορούν για τους Simpsons αλλά ο Ματ Γκρένινγκ το κράτησε -ως τώρα- μυστικό!

Ο δημιουργός της σειράς παραδέχτηκε έπειτα από χρόνια ότι ο Μάικλ Τζάκσον χάρισε τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα που εμφανίστηκε στη σειρά.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Stark Raving Dad», που προβλήθηκε το 1991, ένας ασθενής της ψυχιατρικής συστήνεται σαν Μάικλ Τζάκσον. Ρωτάει λοιπόν κάποια στιγμή: ναι; ποιος είναι; Και ο Μπαρτ Σίμπσονς απαντά: «εγώ είμαι ο Μπαρτ Σίμπσονς. Ποιος στο καλό είσαι εσύ»; «Είμαι ο Μάικλ Τζάκσον» απαντά και ο Μπαρτ ακούγεται να φωνάζει «αποκλείεται!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη κίνηση ματ για το Mega: Μεγάλο "μπαμ" στο κανάλι!

Ο χαρακτήρας αυτός δεν έμοιαζε καθόλου στον Βασιλιά της Ποπ (είχε μπυροκοιλιά και ήταν φαλακρός) αλλά πολλοί συνέκριναν τότε τη φωνή του με αυτή του Μάικλ Τζάκσον. Μάλιστα στο τέλος του επεισοδίου τότε, ο χαρακτήρας πιστώθηκε στο John Jay Smith, μπερδεύοντας τους θεατές.

Μέχρι σήμερα, που κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία, ο Γκρένινγκ παραδέχθηκε την αλήθεια:

«Πράγματι ήταν ο Μάικλ Τζάκσον. Είχε ο ίδιος επικοινωνήσει μαζί μου αλλά αρχικά σκεφτήκαμε ότι ήταν φάρσα και το κλείσαμε. Αλλά ήθελε πολύ να παίξει και με ξαναπήρε. Έκανε το γύρισμα αλλά δεν ήθελε να γίνει γνωστό -ήταν κάποια συμφωνία με τη δισκογραφική του ή κάτι τέτοιο».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share