Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκάνδαλο στην showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

31 Αυγούστου 2018 13:35
Σκάνδαλο στην showbiz: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό!

Ο 69χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που βγάζει «γλώσσα» στο κατεστημένο, κατηγορείται για το βιασμό μιας 22χρονης ηθοποιού και χορεύτριας που είναι μάλιστα κόρη ενός φίλου του.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των γαλλικών ΜΜΕ που σχολιάζουν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός είναι γνωστή του.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Le Parisien», η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό είναι κόρη ενός φίλου του. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο «BFMTV» δήλωσε ότι ο πελάτης του γνωρίζει τη νεαρή κοπέλα αλλά «αρνείται οποιαδήποτε επίθεση, βιασμό ή εγκληματική ενέργεια σε βάρος της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στα Τρίκαλα!

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ, Eρβέ Τεμίν, έσπευσε να δηλώσει επίσης πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.

Το όνομά της κοπέλας δεν έχει γίνει μέχρι γνωστό, ωστόσο, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός έσπευσε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του την 27η Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 - αποκάλυψη: Ο ορισμός της Ελληνίδας milf μπαίνει στο παιχνίδι και φέρνει την ανατροπή!

Η κοπέλα ισχυρίζεται, όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ότι ο Ντεπαρντιέ της επιτέθηκε σεξουαλικά στην οικία του, ένα αρχοντικό στο 6ο διαμέρισμα των Παρισίων στις 7 και 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζεται,«η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της όταν αισθάνθηκε άσχημα για τα όσα έγιναν και τότε η μητέρα της την έπεισε να κάνει καταγγελία σε βάρος του».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share