Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάικλ Τζάκσον: Ο οίκος Hugo Boss λανσάρει το εμβληματικό λευκό κοστούμι από το εξώφυλλο του «Thriller»

Ο οίκος Hugo Boss το λανσάρει εκ νέου για να τιμήση τη μνήμη του θρύλου της ποπ!

31 Αυγούστου 2018 12:34
Μάικλ Τζάκσον: Ο οίκος Hugo Boss λανσάρει το εμβληματικό λευκό κοστούμι από το εξώφυλλο του «Thriller»

Ο Μάικλ Τζάκσον, Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, χορογράφος, συνθέτης και παραγωγός, γνωστός ως «Βασιλιάς της Μουσικής» και «Βασιλιάς της Ποπ», αν ζούσε, θα γιόρταζε χθες, 29 Αυγούστου τα 60α του γενέθλια.

Προς τιμήν των γενεθλίων του, o Hugo Boss, η γερμανική ετικέτα πίσω από το λευκό κοστούμι που ο Μάικλ Τζάκσον φορούσε στο εξώφυλλο του «Thriller», το άλμπουμ του 1982 με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, το ανανεώνει και το διαθέτει στην αγορά, αλλά σε περιορισμένο αριθμό.

Σε μια εποχή που η μόδα βιώνει στιγμές της δεκαετίας του 1980 και τα πολυτελή brand συνεργάζονται με pop stars ολοένα και περισσότερο - Selena Gomez και Coach, ο Elton John και Gucci ή Justin Timberlake και Stella McCartney - αξίζει η υπενθύμιση της συγκεκριμένης συνεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή βόμβα από το Epsilon λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε το 2009, αναφέρεται συχνά ως ένας από τους σπουδαίους μουσικούς δημιουργούς της γενιάς του, τόσο φωνητικά όσο και οπτικά. Για παράδειγμα έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο με τίτλο «Michael Jackson: Wall» διερευνά την επιρροή του στον κόσμο της τέχνης.

Αλλά το επίκεντρο, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα του, είναι γενικά οι αστραφτερές εμφανίσεις του: τα πουκάμισα και οι κάλτσες που καλύπτονται από πολύτιμους λίθους, τα τζάκετ μοτοσικλετιστή ή στρατιωτικά διακοσμημένα με λαμπερά στοιχεία και κορδέλες. Οι ανησυχητικές αλλαγές προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο 9χρονος Στράτος Ραφαήλ!

Στο εικονικό εξώφυλλο του άλμπουμ «Thriller» o Μάικλ Τζάκσον φωτογραφήθηκε να κάθεται στο πλάι φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Τώρα, ο Hugo Boss δίνει σε όσους θέλουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους ίδιο κοστούμι, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Η επικαιροποιημένη έκδοση του κοστουμιού είναι σε «στενότερη σιλουέτα», αλλά κατά τα άλλα διατηρήθηκαν τα περισσότερα από τα άλλα στοιχεία. Μόνο 100 κοστούμια θα πωληθούν σε τιμή 1.195 δολάρια.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share