Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Για ποιο λόγο χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι με την πρώην του; Ποιος ο ρόλος του Γουίλιαμ και της Κέιτ;

Καυτό παρασκήνιο!

13 Αυγούστου 2018 15:24
Για ποιο λόγο χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι με την πρώην του; Ποιος ο ρόλος του Γουίλιαμ και της Κέιτ;

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον πρίγκιπα Χάρι με οποιαδήποτε άλλη εκτός από την Μέγκαν Μαρκλ, ιδίως μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στις 19 Μαΐου.

Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι είχε προηγουμένως μια μακροχρόνια σχέση με την Τσέλσι Ντέιβι, που μάλιστα, ήταν καλεσμένη και στον γάμο του. Και τώρα, σύμφωνα με μια νέα βιογραφία, η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ήταν αυτή που βοήθησε τους Χάρι και Τσέλσι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν προορίζονταν για να είναι μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας... κούκλος! Τι λέτε μοιάζουν; (Photos)

Ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ

Στο νέο βιβλίο, «Harry: Caonversations with the Prince», της Άντζελας Λέβιν, αποκαλύπτεται πως παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι είχε καλέσει την Ντέιβι στο γάμο του αδερφού του, στις 29 Απριλίου 2011, η εκδήλωση αυτή ήταν που τελικά οδήγησε στον οριστικό χωρισμό τους.

Δεν μπορούσε να είναι στο επίκεντρο του κόσμου η πρώην του, Τσέλσι Ντέιβι

Σύμφωνα με την Express, η Λέβιν γράφει στη νέα της βιογραφία: «Ένας φίλος αποκάλυψε πως βλέποντας η Τσέλσι τον αντίκτυπο του γάμου του Γουίλιαμ και της Κέιτ και το πόσο μεγάλο γεγονός ήταν, αντιλήφθηκε [ως η ίδια και ο Χάρι είχαν δίκιο που ήθελαν να χωρίσουν. Αν και είχαν πολλά κοινά, είδε ξεκάθαρα πως επειδή προέρχονταν από τόσο διαφορετικούς κόσμους, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει, ειδικά επειδή ήθελε την ιδιωτικότητά της και μάλιστα την φύλασσε τόσο προσεκτικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ήξερες αυτό για το αβοκάντο; Η μυστική συνταγή για να χάσεις κιλά σε χρόνο ρεκόρ!

Η Τσέλσι Ντέιβι στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share