Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Game of Τhrones: Ποιος θα αγοράσει το κάστρο «Riverrun» της σειράς φαινόμενο;

Βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία!

8 Αυγούστου 2018 15:59
Game of Τhrones: Ποιος θα αγοράσει το κάστρο «Riverrun» της σειράς φαινόμενο;

Και ενώ όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για την έναρξη του τελευταίου κύκλου της λατρεμένης μας σειράς Game of thrones,στην βόρεια Ιρλανδία πραγματοποιούνται διαδικασίες πώλησης του κάστρου «Riverrun» ,όπου πραγματοποιήθηκαν αρκετά από τα γυρίσματα της σειράς.

Το κάστρο «Riverrun» , όπως προαναφέραμε βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία και μέχρι πριν λίγα 24ωρα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο. Όμως στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια πληροφορία που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα….Από τον περασμένο Ιούλιο, το Κάστρο Γκόσφορντ έχει πωλητήριο . Λίγα, αλλά σημαντικά πράγματα που θα έρπεπε να γνωρίζεται για το Ιστορικό κάστρο είναι τα εξής. Χτίστηκε τον 19ο αιώνα. Σχεδιάστηκε από τον Τόμας Χόπερ, αρχιτέκτονα του Λονδίνου, στα μέσα του 18ου αιώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Πώς από συμπαρουσιάστριες έγιναν δύο...άγνωστες! Αυτός είναι ο λόγος που έπαψαν να έχουν επαφές!

Οι ευγενείς του Γκόσφορντ έζησαν εκεί μέχρι το 1921 και στη συνέχεια έγινε στρατόπεδο για στρατεύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το κάστρο ανήκει σήμερα στην Gosford Castle Development Limited, η οποία επένδυσε αρκετά εκατομμύρια λίρες Αγγλίας για να το διατηρήσει σε άριστη κατάσταση. Πολύ θα θέλαμε να το αγοράσουμε και να φιλάμε τα “Άγια χώματα” που πάτησαν οι ήρωες του Game of thrones , αλλά η τιμή του είναι αστρονομική και ανέρχεται στο κολοσσιαίο πόσο 650.000 δολαρίων

Πηγή: lay-out.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share