Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το νέο «Game of Thrones» έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε!

Αρκετά ευχάριστα νέα!

14 Ιουλίου 2018 16:13
Το νέο «Game of Thrones» έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε!

Αρκετά ευχάριστα νέα έρχονται από την παραγωγή που έχει αναλάβει να φέρει στη μικρή οθόνη τα spinoff του «Game of Thrones».


Μετά την εξαγορά της Time Warner Cable από τον την AT&T τον περασμένο μήνα, οι νέοι ιδιοκτήτες πιέζουν το HBO, που ανήκει στην μητρική Time Warner ώστε το κανάλι, το οποίο ξοδεύει τετάστια ποσά σε παραγωγές, να βγάλει μεγάλο κέρδος.

Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό σε μεγαλύτερο ποσοστό; Μόνο επισπεύδοντας τις παραγωγές των spinoff του «Game of Thrones», της πιο επικερδούς σειράς και ναυαρχίδας του καναλιού.
Σύμφωνα με την Belfast Telegraph η «Paint Hall Studios» που εδρεύει στο Μπέλφαστ και είναι βάση γυρισμάτων του «Game of Thrones», έχει ενημερωθεί ότι το prequel του GoT θα πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2018 καθώς θα είναι η νέα μεγάλη σειρά του καλωδιακού καναλιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από το Star! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας στα social media!

Από αυτά που αφήνουν να εννοηθούν, οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν η σειρά να βγει έναν χρόνο μετά την τελευταία περίοδο του «Game of Thrones», το 2020 δηλαδή.
H νέα σειρά δεν έχει ακόμα επίσημο όνομα, αλλά ο δημιουργός της G. R. R. Martin έχει προτείνει την ονομασία «The Long Night».

Η ίδια θα μας ταξιδέψει 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους μεγάλους οίκους του GoT και θα κινείται σε μία περίοδο 9.000 χρόνων μέσα στην οποία θα μάθουμε το origons των White Walkers, πολλά μυστικά του Westeros, τη συμμαχία των Πρώτων Ανθρώπων με τα Παιδιά του Δάσους κα.

Η HBO ανακοίνωσε πως η σειρά θα περιλαμβάνει «την κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδό του. Και μόνον ένα είναι βέβαιο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros έως τις πραγματικές απαρχές των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Stark των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιπτέραρχος ο ήρωας - πιλότος Γιώργος Μπαλταδώρος

O George R. Martin και η Jane Goldman του Κick Ass θα υπογράφουν το σενάριο, ανεβάζοντας ξανά στα ύψη τον ενθουσιασμό των φανατικών της σειράς και του σύμπαντος που δημιούργησε ο Martin στα βιβλία αλλά και στην τηλεοπτική μεταφορά τους.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share