Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομερές αποκαλύψεις: για τον Τζο Τζάκσον! Ευνούχισε με χημικά τον Μάικλ Τζάκσον (Photos)

Σοκ!

10 Ιουλίου 2018 15:16
Τρομερές αποκαλύψεις: για τον Τζο Τζάκσον! Ευνούχισε με χημικά τον Μάικλ Τζάκσον (Photos)

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, Τζο, ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ λύνει την σιωπή του.

Σύμφωνα με την The Sun, ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε χρησιμοποιώντας χημικά τον Μάικλ Τζάκσον, καθώς πίστευε πως έτσι θα διατηρούνταν λεπτή η φωνή του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Blast δημοσίευσε το βίντεο, όπου ο γιατρός μιλάει για τον χημικό ευνουχισμό που έκανε ο Τζο Τζάκσον στον γιο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

O γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ

«Ο Τζο Τζάκσον ήταν για τα παιδιά του ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην Ιστορία. Η βαναυσότητα που έζησε ο Μάικλ στα χέρια του πατέρα του, κυρίως το γεγονός ότι τον υπέβαλε σε χημικό ευνουχισμό για να διατηρήσει τη φωνή του, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια» ανέφερε ο γιατρός, προσθέτοντας «Δεν θα ρίξω ούτε ένα δάκρυ για τον θάνατο αυτού του σκληρού και κακού ανθρώπου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS: Μάχη για την 27χρονη Διονυσία: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο!

O γιατρός αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε χρησιμοποιώντας χημικά τον Μάικλ Τζάκσον

«Συνηθίζεται να λέγονται καλά λόγια όταν πεθαίνει κανείς, αλλά εγώ ελπίζω ότι ο Τζο Τζάκσον θα βρει λύτρωση στην κόλαση», ανέφερε ο ίδιος για τον θάνατο του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον.

Πάντως, η οικογένεια του Τζο Τζάκσον έχει εξοργιστεί με τα όσα ανέφερε ο γιατρός και σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share