Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο συγκινητικός λόγος που ο Πρίγκιπας Χάρι δεν αποχωρίζεται ποτέ το βραχιόλι του!

Ποιος ο πολύ γλυκός λόγος;

27 Ιουνίου 2018 13:12
Ο συγκινητικός λόγος που ο Πρίγκιπας Χάρι δεν αποχωρίζεται ποτέ το βραχιόλι του!

Ο Πρίγκιπας Harry δεν αποχωρίζεται το βραχιόλι του, ούτε πριν, ούτε μετά τον γάμο του με τη Meghan Markle και ο λόγος είναι πολύ γλυκός.

Ο Πρίγκιπας Harry δεν αποχωρίζεται το βραχιόλι του αφού συνδέεται με την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι ο Πρίγκιπας Harry δεν το αποχωρίζεται από τα εφηβικά του χρόνια, αφού όπως αναφέρουν και τα ξένα ΜΜΕ, το συγκεκριμένο ασημένιο μπρασελέ το είχε αγοράσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 1997 στην Αφρική.

Ένα παρόμοιο βραχιόλι φορούσε και ο πρίγκιπας William. Ο πρίγκιπας Harry σε συνέντευξή του στο περιοδικό Town and Country, είχε μιλήσει για το ταξίδι του μετά το θάνατο της μητέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες παίρνουν ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι!

Ήρθα για πρώτη φορά στην Αφρική το 1997, αμέσως μετά το θάνατο της μαμάς μου. Ο μπαμπάς μου, είπε στον αδερφό μου και σε μένα να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας – θα πηγαίναμε στην Αφρική για να ξεφύγουμε από όλα αυτά

Οι δυο τους εικάζεται πως είχε πάρει παρόμοιο βραχιόλι από εκείνο το ταξίδι. Ο πρίγκιπας Harry δεν αποχωρίζεται το βραχιόλι αυτό από την εφηβεία του αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, ακόμα και στον γάμο του με την Meghan Markle. Το βραχιόλι αυτό έχει συναισθηματική αξία κι ενώ λένε πως η Δούκισσα του Sussex προσπαθεί να αλλάξει το στυλ του, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Και τώρα γνωρίζουμε τον λόγο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος ήταν γεμάτος με στοιχεία που απέτισαν φόρο τιμής στην Νταϊάνα ενώ ο Πρίγκιπας Harry ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

Ο Πρίγκιπας δάκρυσε ακούγοντας την ερμηνεία του αγαπημένου τραγουδιού της μητέρας του ενώ είχαν αφήσει μια θέση κενή για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πηγή: ipop.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share