Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το αγαπημένο hobby της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι σίγουρα το ίδιο με το δικό σου!

Δεν είναι άλλο από...

13 Ιουνίου 2018 12:44
Το αγαπημένο hobby της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι σίγουρα το ίδιο με το δικό σου!

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι η δική μας αγαπημένη γαλαζοαίματη. Είναι τόσο χαριτωμένη και δείχνει τόσο δυναμική. O πατέρας της, ο πρίγκιπας William κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την περασμένη Δευτέρα στη Μάλτα δήλωσε πως η δίχρονη κόρη του λατρεύει τον χορό. Ο πρίγκιπας μίλησε για την κόρη του όταν ο πρωθυπουργός της Μάλτας Joseph Muscat δήλωσε πως πήγε να δει την χορευτική παράσταση των δίδυμων παιδιών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με τις πηγές του παλατιού, η πριγκίπισσα Charlotte είναι πολύ γλυκό παιδί, γεμάτο αυτοπεποίθηση και με καλούς τρόπους. Μάλιστα πηγαίνει προνήπιο και μεταξύ των μαθημάτων που επέλεξε είναι και αυτό της δεύτερης γλώσσας. Το κορίτσι μαθαίνει Ισπανικά τα οποία μάλιστα εξασκεί και με την κουβερνάντα της Maria Turrion. Τα δημοσιεύματα λένε πως η Charlotte έχει πάρει από την γιαγιά της, την πριγκίπισσα Dianna η οποία ήταν δεινή χορεύτρια.

Ανυπομονούμε να δούμε την μικρή πριγκίπισσα να μεγαλώνει και να ανδρώνεται μέσα στον βασιλικό της ρόλο. Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αν σκεφτείς ότι είναι 4η στη σειρά για τον θρόνο.

via GIPHY

Πηγή: marieclaire.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share