Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το βίντεο με τον πρίγκιπα George στο στο μπαλκόνι του Buckingham που έγινε viral!

11 Ιουνίου 2018 10:00
Το βίντεο με τον πρίγκιπα George στο στο μπαλκόνι του Buckingham που έγινε viral!

Τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του για ακόμη μια φορά και φυσικά μπήκε στην καρδιά μας, αφού κατάφερε να γίνει ξανά viral. Ναι, αναφερόμαστε φυσικά στον αξιολάτρευτο πρίγκιπα George όπου ότι και αν κάνει γίνεται θέμα συζήτησης.
Το video με τον Πρίγκιπα George στο μπαλκόνι του Buckingham έγινε viral και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ακόμα και από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δίπλα τους Πρίγκιπα William και Kate Middleton.

Ο Πρίγκιπας George μας έχει συνηθίσει στις χαρούμενες και αστείες παιδικές του γκριμάτσες που κάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, στα χασμουρητά και τα γέλια. Και φυσικά ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα έτοιμος να τραβήξει τον χαριτωμένο πρίγκιπα.

Αυτή τη φορά τον έπιασε “νευρικό” γέλιο, από αυτό που δεν πρέπει να σε πιάσει κάτι τέτοιες στιγμές, ενώ όλοι βρίσκονταν σοβαροί και επίσημοι στο μπαλκόνι για το «Trooping the Colour», το event για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά διάσημος ηθοποιός σε ηλικία 20 χρονών!

Ο μικρός πρίγκιπας γνωστός για το ανήσυχο “πνεύμα” του δεν σταμάτησε να μιλάει και να γελάει! Και σαν να μην έφτανε αυτό, δίπλα του ήταν η μικρή Savannah Pgillips, η εγγονή της πριγκίπισσας Άννας που είχε γίνει έξαλλη. Κι αφού του έκανε νόημα να σταματήσει και να κάτσει ήσυχος, αφού είδε ότι δεν αποφάσισε να του κλείσει το χέρι με το στόμα. Μια κίνηση που έγινε αμέσως viral!

Η αλήθεια είναι πως το βλέμμα του πρίγκιπα William στα δύο παιδιά τα λέει όλα. Πάντως εμείς τον Πρίγκιπα George τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share