Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βότκα, γυμνό και στολή Ναζί! Το ταραχώδες παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι (Photos)

Τα θυμάστε;

10 Μαΐου 2018 16:38
Βότκα, γυμνό και στολή Ναζί! Το ταραχώδες παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι (Photos)

Ο Χάρι είναι η ενσάρκωση αυτού που λέμε «πριγκιπική χάρη». Διότι υπήρξε το «κακό αγόρι» της βασιλικής οικογένειας όταν ήταν νεότερος, αλλά αυτό δεν μείωσε τη συμπάθεια των Βρετανών στο πρόσωπό του.

Η είσοδός του στις μαύρες σελίδες του βρετανικού τύπου έγινε το 2015, όταν ο Χάρι ήταν 20 ετών. Στις 12 Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς, το γραφείο τύπου του Clarence House έλαβε ένα τηλεφώνημα από δημοσιογράφο της Sun που προειδοποιούσε ότι μια τρομακτική φωτογραφία του δευτερότοκου γιού της Νταϊάνα θα ήταν την επομένη εξώφυλλο στην εφημερίδα.

Πράγματι, ο Χάρι εμφανιζόταν ντυμένος με στολή Ναζί, να χαμογελάει χαρούμενος. Και όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Duncan Larcombe που είχε κάνει την αποκάλυψη: «Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, το σκάνδαλο έσκασε στην επέτειο από τα 60 χρόνια απελευθέρωσης του Αουσβιτς».Τον Ιανουάριο του 2002 τα βρετανικά μίντια αποκάλυψαν ότι ως έφηβος ο Χάρι κάπνιζε χόρτο και έπινε, σε ηλικία 16 ετών

Τσιγάρο στο χέρι, ένα ποτήρι στο δεξί, η σβάστικα στο αριστερό μπράτσο, ντυμένος με στολή της Deutsche Afrikakorps. Η φωτογραφία προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.

Το σοκ ήταν ακόμη μεγαλύτερο γιατί η βασιλική οικογένεια έχει σκοτεινό παρελθόν με τους Ναζί, αφού ο βασιλιάς Εντουαρτ VIII είχε στενές σχέσεις με τον Χίλτερ. Αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αποκαλύφθηκε το 2015 από την ίδια εφημερίδα, The Sun, χαιρετούσε ναζιστικά με τον θείο της, σε ηλικία 6 ή 7 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Κηφισό: Αυτοί είναι οι νεκροί και οι τραυματίες του μοιραίου τροχαίου! (photo)

Ετσι, ο πρίγκιπας έχτισε σιγά σιγά το παρατσούκλι «Dirty Harry». Τον Ιανουάριο του 2002 τα βρετανικά μίντια αποκάλυψαν ότι ως έφηβος ο Χάρι κάπνιζε χόρτο και έπινε, σε ηλικία 16 ετών, σε σημείο που το βασιλικό περιβάλλον είχε θορυβηθεί.

Οπως, μάλιστα, αποκάλυπτε η Mirror, ο Χάρι είχε αρχίσει να καπνίζει χόρτο με μεγαλύτερους στην ηλικία φίλους του από το Highgrove καθώς και «σε ιδιωτικές βραδιές στο Gloucestershire, σε τοπικές παμπ».

Εκείνη την εποχή, ο Κάρολος ενημερώθηκε από ειδικούς και οργανισμούς εθισμού, όπως το Featherstone Lodge Rehabilitation Centre, στο νότιο Λονδίνο και έφερε εκεί τον γιό του.

Αυτά τα επεισόδια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην είσοδο του Χάρι στον στρατό και στην στρατιωτική Ακαδημία του Sandhurst... Ο πρίγκιπας μετατέθηκε στο Αφγανιστάν και όλα κυλούσαν ομαλά.

Ωσπου το καλοκαίρι του 2012 ο πρίγκιπας πιάστηκε στα πράσα, σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, με φίλους του. Παπαράτσι τον συνέλαβαν ολόγυμνο και οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο του κόσμου, στο ξενοδοχείο του καζίνο Encore Wynn. Ενα από τα κορίτσια της παρέας εμφανίστηκε επίσης γυμνό.

Μια από τις συμμετέχουσες στο όργιο, η Melissa Vagner, είχε μάλιστα διηγηθεί στο περιοδικό US Weekly ότι εκείνο το βράδυ «τον Χάρι τον ενδιέφεραν δύο πράγματα, η βότκα και τα κορίτσια».

Αλλά και ο ίδιος ο πρίγκιπας εξομολογήθηκε το λάθος του σε συνέντευξη τον Ιανουάριο του 2013: «Πραγματικά αφέθηκα ανοήτως ... Ηταν στο τέλος της ημέρας, βρισκόμουν σε ιδιωτικό περιβάλλον, πήγα εκεί σε συνθήκες εμπιστευτικότητας. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου φέρθηκαν, πιστεύω ότι αυτές οι αποκαλύψεις είναι απαράδεκτες».

«Υπήρχε μια περίοδος που ήθελα να απαλλαγώ, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να μείνω και να δημιουργήσω έναν ρόλο για τον εαυτό μου»

«Πιστεύω ότι είναι κλασικό παράδειγμα τι μπορεί να μου συμβεί όταν συμπεριφέρομαι υπερβολικά ως στρατιώτης και όχι αρκετά ως πρίγκιπας», πρόσθεσε.

Η υπόθεση «Πάκι»

Η εμπιστευτικότητα δεν υπάρχει πάντα, πράγματι. Ενας πρώην σωματοφύλακάς του αποκάλυψε ένα βίντεο, το 2009. Το βίντεο το είχε τραβήξει ο ίδιος ο Χάρι, όταν τελείωνε τη θητεία του στο Sandhurst. Τράβηξε με κάμερα έναν Πακιστανό και ζούμαρε στο πρόσωπό του, λέγοντας: «Και ιδού ο μικρός φίλος μας Πάκι»

Αυτό το σχόλιο, όταν το συνδέσει κανείς με την στολή Ναζί μπορεί να αναρωτηθεί για την ιδεολογία αυτού του συμπαθητικού νεαρού γαλαζοαίματου, ο οποίος γεννήθηκε για να τρώει με χρυσά κουτάλια.

Το Παλάτι προσπάθησε επί καιρό να διαψεύσει το συμβάν με τον «Πάκι». Ενας εκπρόσωπος του St James's Palace δήλωνε τότε: «Ο πρίγκιπας Χάρι κατανοεί απόλυτα πόσο ταπεινωτικό θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο σχόλιο και λυπάται ειλικρινά για το κακό που τα λόγια του προκάλεσαν. Ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε χωρίς κακή προαίρεση ως παρατσούκλι ενός στρατιώτη της μονάδας του. Σε καμία περίπτωση ο πρίγκιπας Χάρι δεν θέλησε να βρίσει τον φίλο του».

Για ακόμη μια φορά, ο πρίγκιπας Χάρι βγήκε χωρίς πολλά τραύματα από αυτή την επικοινωνιακή καταιγίδα. Η κοινή γνώμη του το συγχώρησε και ο ίδιος συνέχισε να χαμογελά στους φωτογράφους.

Επρεπε να φτάσει τα 33 χρόνια και να βρεθεί σε ηλικία γάμου, ο γαλαζοαίματος βρετανός για να σταματήσει τα σκάνδαλα. Στο περιοδικό "Newsweek", τον περασμένο Ιούνιο, έλεγε για την βασιλική οικογένεια: «Υπήρχε μια περίοδος που ήθελα να απαλλαγώ, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να μείνω και να δημιουργήσω έναν ρόλο για τον εαυτό μου».

Κατά κοινή ομολογία, ο βίαιος θάνατος της μητέρας του Νταϊάνα, στις 31 Αυγούστου 1997, πλήγωσε το βασιλικό αγόρι, σε ηλικία 15 ετών. Ο ίδιος έχει πολλές φορές εξομολογηθεί τον πόνο που πέρασε και τις συνέπειες στον ψυχισμό του, σε πολλές συνεντεύξεις. Και πως να μην συγχωρήσεις αυτό το παιδί που έμεινε στη μνήμη όλων να περπατάει πίσω από το φέρετρο της μητέρα του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεφτίλα! Ο Χάρος πιάνει τα @@@@ του μπροστά στην Εύη! (video)

Πηγή: bovary.gr
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share