Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Dark Crimes: Ο Jim Carrey πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά!

Ποιος ο ρόλος του;

17 Απριλίου 2018 12:11
Dark Crimes: Ο Jim Carrey πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά!

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Dark Crimes», την νέα ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά, ο οποίος ύστερα απο το βραβευμένο «Miss Violence», επιστρέφει με την τρίτη του σκηνοθετική δουλειά, ένα υψηλού προφίλ δραματικό θρίλερ.

«Ενας ντετέκτιβ της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση ενός φόνου, βρίσκει ανατριχιαστικές ομοιότητες ανάμεσα στην υπόθεση του και το βιβλίο ενός συγγραφέα και διανοούμενου.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Αλέξανδρος Αβρανάς («Without», «Miss Violence»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeremy Brock («The Last King Of Scotland», «How I Live Now»), βασισμένος στο άρθρο του New Yorker που έγραψε ο David Grann το 2008.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα κόκαλα του Στάθη: Άγριες καταστάσεις στην οικογένειες του Ψάλτη! Διαφωνούν μέχρι και για το Μνημόσυνο!

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jim Carrey που επιστρέφει στο δράμα ύστερα απο το ατυχές “The Number 23” του Joel Schumacher. Αν και η επιλογή του Jim Carrey για δραματικούς ρόλους δεν παύει ποτέ να ξαφνιάζει, ο Καναδός ηθοποιός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, κάτι που συνέβη τόσο με το «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» όσο και με το «Truman Show».

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlotte Gainsbourg («Nymphomaniac»), Marton Csokas («The Equalizer»), Agata Kulesza («Ida»), Kati Outinen, Vlad Ivanov, Robert Wieckiewicz, Eleni Roussinou.

Η ταινία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της το 2016, για άγνωστο λόγο καθυστέρησε να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, ένα γεγονός που σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό για το τελικό αποτέλεσμα.

Το «Dark Crimes» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Μαϊο, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα θα κυκλοφορήσει και σε video on demand.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share