Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι δυο λέξεις που φανερώνουν πως μάλλον η βασίλισσα Ελισάβετ αντιπαθεί την Μέγκαν Μαρκλ!

27 Μαρτίου 2018 16:07
Οι δυο λέξεις που φανερώνουν πως μάλλον η βασίλισσα Ελισάβετ αντιπαθεί την Μέγκαν Μαρκλ!

Η «μαύρη πριγκίπισσα» της Μεγάλης Βρετανίας, όπως όλα δείχνουν συναρπάζει τους Βρετανούς και σύμφωνα με δημοσιεύματα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα η επίσημη γραπτή άδεια της βασίλισσας για την τέλεση του γάμου, άρχισαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να μην είναι και η συμπάθεια της Ελισάβετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Δείτε τον νέο παίκτη σε αγώνες bodybuilding και δεν θα τον αναγνωρίσετε! Οι φωτογραφίες που προκαλούν...σοκ!

Συγκεκριμένα, άτομα με εμπειρία στις δημόσιες βασιλικές ανακοινώσεις, εστίασαν στη διατύπωση που χρησιμοποίησε η Ελισάβετ στη γραπτή άδεια για την προσφώνηση της -πρώην πλέον- Αμερικανίδας ηθοποιού. Η βασίλισσα των Βρετανών αναφέρθηκε εκείνη απλά με το πλήρες όνομά της, δηλαδή Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ. Ως εδώ όλα καλά, το πρόβλημα προκύπτει όταν έρχεται η σύγκριση της εν λόγω άδειας με την αντίστοιχη που είχε δώσει για το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η προσφώνηση στην Κέιτ-Κάθριν Μίντλετον ήταν πιο θερμή.

Συγκεκριμένα, το 2011 η επιστολή έγκρισης της Βασίλισσας της Αγγλίας έκανε λόγο για την «αφοσιωμένη και πολυαγαπημένη Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον».

Ετσι, πολλά δημοσιεύματα, τονίζοντας τη διαφορά στην προσφώνηση έκαναν λόγο για εμφανή αντιπάθεια στο πρόσωπο της νέας πριγκίπισσας από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Όμως, σύμφωνα με κύκλους του παλατιού προς το περιοδικό "Harper's Bazaar" πρόκειται για παρανόηση, ενδεχομένως και σκόπιμη.

Και αυτό γιατί η γραπτή άδεια που δόθηκε τώρα από τη βασίλισσα είναι το τυπικό... υπηρεσιακό χαρτί. Η επίσημη κορνιζαρισμένη επιστολή έγκρισης της Βασίλισσας που φέρει τη Μεγάλη Σφραγίδα του Ηνωμένου Βασιλείου ακριβώς κάτω από την υπογραφή της είθισται πρώτα να παραδίδεται στο αρμόδιο όργανο έγκρισης και να βλέπει το φως της δημοσιότητας μίας εβδομάδα πριν από τους γάμους του εκάστοτε βασιλικού ζευγαριού. Σ' αυτή την επιστολή η Κέιτ Μίντλετον προσφωνούνταν ως «αφοσιωμένη και πολυαγαπημένη Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Power Of Love": Είδαμε την "τούμπανο" αδελφή της Στέλλας Μιζεράκη και πάθαμε "εγκεφαλικό"! (photos).

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με την Μέγκαν Μαρκλ, μια εβδομάδα πριν το βασιλικό γάμο που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share