Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι! (foto)

22 Μαρτίου 2018 17:39
Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι! (foto)

Εντυπωσιακό και με αρκετή δόση... χρυσού το προσκλητήριο γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μάρκλ!

Το κείμενο του προσκλητηρίου είναι ανάγλυφο με χρυσό, το μελάνι που έχει χρησιμοποιηθεί είναι αμερικανικό και το χαρτί βρετανικό ενώ τα άκρα του προσκλητηρίου είναι λοξά και επιχρυσωμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

Τα προσκλητήρια τυπώθηκαν αυτή την εβδομάδα, παράχθηκαν από την εταιρεία Barnard & Westwood, που έχει βασιλικό ένταλμα για την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία από το 1985 και δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι τυχεροί που θα κρατήσουν στα χέρια τους το χρυσό προσκλήτηριο και θα προσκληθούν στο γάμο, ο οποίος θα γίνει στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ανέρχονται περίπου στους 600. Μετά το γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση στο St. George’s Hall όπου θα παραβρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ενώ πιο αργά το ίδιο βράδυ, 200 περίπου επισκέπτες έχουν προσκληθεί σε άλλη ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share