Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο έρωτας του Πρίγκιπα Xάρι και της Μέγκαν Μαρκλ γίνεται... ταινία!

6 Φεβρουαρίου 2018 11:48
Ο έρωτας του Πρίγκιπα Xάρι και της Μέγκαν Μαρκλ γίνεται... ταινία!

Ταινία για την τηλεόραση θα γίνει η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι έχουν ήδη διανεμηθεί.

Σύμφωνα με το Deadline, την ηθοποιό θα υποδυθεί η Παρίζα Φιτζ- Χένλεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι ο Μουράι Φρέιζερ κι αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι πως τουλάχιστον στην περίπτωση της Μέγκαν Μαρκλ οι υπεύθυνοι του κάστινγκ έκαναν εξαιρετική επιλογή, καθώς η Παρίζα μοιάζει πολύ με την αμερικανίδα ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Κούγιας; Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει κλέψει την καρδιά της Εύης Βατίδου!

Η ταινία «Harry & Meghan: The Royal Love Story» θα αναφέρεται στη σχέση του ζευγαριού, από τη στιγμή της γνωριμίας τους από έναν κοινό φίλο τον Νοέμβριο του 2017. Θα αναφέρεται επίσης στον πώς το ζευγάρι κράτησε κρυφή τη σχέση του παρά την «έντονη παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης», ενώ σύμφωνα με το Deadline, θα υπάρχουν αναφορές «στη ζωή της Μέγκαν ως διαζευγμένη Αμερικανίδα ηθοποιός».

Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα, αλλά η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αυτή την άνοιξη, πιθανότατα εγκαίρως για τον πραγματικό γάμου του Χάρι και της Μέγκαν στις 19 Μαΐου. Εξάλλου, μια τηλεοπτική ταινία για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον έπαιξε μόλις 11 ημέρες πριν από το γάμο τους το 2011, οπότε ίσως και τώρα να συμβεί κάτι παρόμοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Αυτό είναι το αμάξι που ψάχνουν οι Αρχές! Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...

Η σεναριογράφος Σκάρλετ Λέισι και ο παραγωγός Τέρενς Κόλι γράφουν το σενάριο και ο Βρετανός σκηνοθέτης Μενχάζ Χούντα θα ηγηθεί της ταινίας. Η παραγωγή ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες (μητρική πόλη της Μαρκλ) και στο Βανκούβερ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share