Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκινητικό: Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε τη Μέγκαν στον τάφο της μητέρας του!

30 Ιανουαρίου 2018 16:30
Συγκινητικό: Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε τη Μέγκαν στον τάφο της μητέρας του!

Όταν έχασε τη μητέρα του ήταν μόλις 12 ετών και, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τον χαμό της. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη η είδηση πως ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας θέλησε η μέλλουσα σύζυγός του να επισκεφθεί τον τάφο της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού».

Όπως αποκάλυψε πηγή κοντά στο ζευγάρι στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Daily Star, ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, πριν ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Μέγκαν Μαρκλ στις 27 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του τον τάφο της μητέρας του στο πατρικό κτήμα της Νταϊάνας στο Άλθορπ του Northamptonshire.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Σας θυμίζει κάτι ο "Φραουλίτσας"; Κι όμως, δεν φαντάζεστε που τον είχαμε ξαναδεί 2 χρόνια πριν! (video)



Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο Βρετανός γαλαζοαίματος ήθελε να ζητήσει την «ευλογία» της μητέρας του για τον επικείμενο γάμο του με την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, αλλά σκοπεύει πριν τον γάμο στις 19 Μαΐου να επισκεφθεί τον τάφο της μητέρας του για ακόμα μία φορά.

«Ο Χάρι έχει ήδη πάει τη Μέγκαν στο Άλθορπ, αλλά θα πάνε μία ακόμα φορά πριν τη "μεγάλη" μέρα. Επιθυμούσε η Μέγκαν να δει τη Νταϊάνα και να "μιλήσει" μαζί της. Νομίζω ότι σιωπηλά ζήτησε από τη μαμά του την ευλογία της για να παντρευτεί τη Μέγκαν»,
ανέφερε η πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική εξομολόγηση της 40χρονης Κατερίνας: «Βιάστηκα στα 14 μου από τον πατέρα μου και γέννησα το παιδί του» (video)



Μετά τον τραγικό της θάνατο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, η 36χρονη τότε πριγκίπισσα Νταϊάνα τάφηκε στο τεράστιο αγρόκτημα της οικογένειάς της στο Άλθορπ κοντά σε μια λίμνη. Στο κτήμα, που ανήκει στην οικογένεια Σπένσερ εδώ και 500 χρόνια και τώρα βρίσκεται στην κατοχή του αδελφού της Νταϊάνας, του κόμη Τσαρλς Σπένσερ, έχουν φυτευτεί 36 βελανιδιές προς τιμήν της μνήμης της.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share