Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταγγελία που σοκάρει: Πασίγνωστος ηθοποιός αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μία πρώην υπάλληλό του!

10 Ιανουαρίου 2018 10:59
Καταγγελία που σοκάρει: Πασίγνωστος ηθοποιός αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μία πρώην υπάλληλό του!

Θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα από την επικείμενη δημοσιοποίηση μιας εις βάρος του καταγγελίας ο Μάικλ Ντάγκλας έσπευσε να διαψεύσει ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια πρώην υπάλληλό του.

Μιλώντας στο Deadline, αφού τον προσέγγισαν προηγουμένως από το The Hollywood Reporter για τους ισχυρισμούς εναντίον του ο σταρ του Χόλιγουντ αρνήθηκε κατηγορηματικά τόσο ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στη γυναίκα σ’ ένα συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα πριν από 32 χρόνια όσο κι ότι την εμπόδισε να βρει δουλειά στη βιομηχανία του θεάματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει η χαροκαμένη μάνα από τον δολοφόνο της κόρης της;

Ο 73χρονος ηθοποιός είπε ότι θέλησε να προλάβει τη δημοσίευση άρθρου από το The Hollywood Reporter κι αποκάλυψε ότι έμαθε για την καταγγελία της μπλόγκερ λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, τη μέρα που ο γιος του Ντίλαν έγινε δεκτός στο κολλέγιο:

«Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι… μετά πήρα ένα μήνυμα από τον δικηγόρο μου πως το The Hollywood Reporter ήθελε να κάνει ένα ρεπορτάζ για μια υπάλληλο που εργαζόταν για μένα πριν από 32 χρόνια.... Υποστηρίζει ότι, Πρώτον, χρησιμοποίησα χυδαίες εκφράσεις παρουσία της, όχι εναντίον τους, αλλά ότι χρησιμοποίησα χυδαίες εκφράσεις.

Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι σε τηλεφωνικές μου συζητήσεις παρουσία της μίλησα χυδαία με φίλους μου σε ιδιωτικές συζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!

Την απέλυσα για τη δουλειά που έκανε, αλλά Τρίτον, εκείνη υποστηρίζει ότι την απέκλεισα από τη βιομηχανία, ότι την εμπόδισα να βρει άλλη δουλειά. Και μετά, Τέταρτον, ισχυρίζεται ότι αυνανίστηκα μπροστά της.»

Ειδικά όσον αφορά στην τελευταία καταγγελία ο Μάικλ Ντάγκλας τη χαρακτήρισε «απόλυτο ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό».

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, εκείνο που τον πληγώνει περισσότερο σ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι βρέθηκε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δώσει εξηγήσεις για τους «εφιαλτικούς» ισχυρισμούς εις βάρος του στη γυναίκα του, Κάθριν Τζέτα Τζόουνς και τα δύο παιδιά τους, τον 17χρονο Ντίλαν και την 14χρονη Κάρις.

«Είναι εξαιρετικά οδυνηρό. Αισθάνομαι απογοητευμένος που η οικογένειά μου βρίσκεται αντιμέτωπη με αμηχανία και ντροπή. Το χειρότερο ήταν όταν έπρεπε να το μοιραστώ με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι αναστατωμένα. Πηγαίνουν στο σχολείο ανησυχώντας πως θα γραφεί κάποιο άρθρο για μένα, ότι παρενόχλησα σεξουαλικά. Είναι φοβισμένα κι αισθάνονται πολύ άβολα».

Ο Ντάγκλας είπε ότι θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται στις γυναίκες, όπως έκανε πάντοτε: «ως ίσες και ομότιμες».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share