Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε ξανά το πρωτόκολλο για την Μέγκαν Μαρκλ! Τι άλλαξε αυτή την φορά;

14 Δεκεμβρίου 2017 17:07
Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε ξανά το πρωτόκολλο για την Μέγκαν Μαρκλ! Τι άλλαξε αυτή την φορά;

Ιδιαίτερα δημοφιλής φαίνεται να είναι η Μέγκαν Μαρκλ στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Για χάρη της, ακόμη κι η παραδοσιακή βασίλισσα έσπασε το πρωτόκολλο για δεύτερη φορά.

Η αμερικανίδα ηθοποιός έλαβε πρόσκληση να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τους γαλαζοαίματους. Η πρόσκληση δεν ήταν δεδομένη, καθώς ο γάμος της με τον πρίγκιπα δεν έχει ακόμη συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Πως μας επηρεάζει η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία; Φουρτούνες για αυτά τα 5 ζώδια!

Η Ελισάβετ μάλιστα απηύθυνε και δεύτερη πρόσκληση στη Μέγκαν Μαρκλ, που παρακολούθησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παραθέτει η βασίλισσα για το προσωπικό. Συνήθως σε αυτήν την εκδήλωση δεν λαμβάνουν μέρος μη μέλη της οικογένειας, μέχρι τουλάχιστον να παντρευτούν.
Πάντως, μετά την επίσκεψη που έκανε στο Νότιγχαμ στις 27 Νοεμβρίου, η Μέγκαν Μαρκλ έχει εξαφανιστεί. Πολλοί θεωρούν ότι επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να περάσει χρόνο με τη μητέρα της, πριν την περίοδο των γιορτών. Πάντως, θεωρείται ότι έφτασε στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα ώστε να παρευρεθεί στη γιορτή για το προσωπικό στο κάστρο των Γουίνσδορ.

Χωρίς προηγούμενo

Τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι θα παρευρεθεί στο γεύμα της βασιλικής οικογένειας. Η παρουσία της Μαρκλ είναι χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν έχει ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον μερακλή, Sirilo από το Carrusel! Δείτε τι λεβέντης είναι σήμερα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (photos)

Όταν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010, πέρασαν τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της.

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share