Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με την τιάρα της Νταϊάνας σε δεξίωση στο Μπάκιγχαμ! (Photo)

7 Δεκεμβρίου 2017 15:05
Η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με την τιάρα της Νταϊάνας σε δεξίωση στο Μπάκιγχαμ! (Photo)

Μπορεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ να είναι φτιαγμένο από διαμάντια της αξέχαστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, αλλά η αγαπημένη τιάρα της «πριγκίπισσας του λαού», μάλλον δεν θα φορεθεί ποτέ από την Αμερικανίδα ηθοποιό. Και αυτό επειδή την έχει ήδη στην κατοχή της η Κέιτ Μίντλετον!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγνήτισε τα βλέμματα: Η εντυπωσιακή ξανθιά από την φρουρά του Ερντογάν που μας έκανε να ξεχάσουμε το όνομά μας! (photos)

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεχώρισε για μια ακόμα φορά με την κομψή παρουσία της την Τρίτη το βράδυ στην ετήσια δεξίωση που έδωσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η 35χρονη Κέιτ φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της μητέρας του συζύγου της, ένα δώρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα από την βασίλισσα για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.



Η λαμπερή τιάρα είναι στολισμένη με πέρλες και διαμάντια και η Κέιτ Μίντλετον την είχε φορέσει και στην δεξίωση προς τιμήν του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, το περασμένο έτος. Για την δεξίωση η κομψή μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας επέλεξε να φορέσει μια λευκή τουαλέτα από μετάξι και την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (video

Στη δεξίωση ήταν παρούσα και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας φόρεσε, επίσης, μια τιάρα από την συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, την οποία συχνά φορούσε η γιαγιά του πρίγκιπα Κάρολου και μητέρα της βασίλισσας.

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share