Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι δηλώσεις πασίγνωστης ηθοποιού: «Ο άνδρας μου δεν ήταν παιδόφιλος, απλά πήγαινε με 17χρονες»

27 Νοεμβρίου 2017 16:36
Σοκάρουν οι δηλώσεις πασίγνωστης ηθοποιού: «Ο άνδρας μου δεν ήταν παιδόφιλος, απλά πήγαινε με 17χρονες»

«Εξαιρετικά αφελή» χαρακτήρισε σήμερα η ηθοποιός Τζόαν Κόλινς τον γιο της, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του για τον επίσης διάσημο εκλιπόντα πατέρα του, Άντονι Νιούλι, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν παιδόφιλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!

Μιλώντας εχθές στην Sunday Times, o Αλεξάντερ Νιούλι (ή «Σάσα»), ενόψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, εξήγησε ότι ο πατέρας του, διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός ο οποίος πέθανε το 1999, «αισθανόταν έντονη σεξουαλική έλξη για την αθωότητα». «Ήταν παιδόφιλος. Τον έλκυε η νεανική εμφάνιση. Θεωρούσε την αθωότητα αφροδισιακό» είπε χαρακτηριστικά, δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή της μητέρας του.

«Νομίζω ότι ο Σάσα είναι εξαιρετικά αφελής και δεν γνωρίζει καν το νόημα της λέξης. Ο Τόνι παραδεχόταν και ο ίδιος ότι του άρεσαν οι νέες γυναίκες, 17, 18 και 19 ετών αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθανόταν έλξη για παιδιά. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ και σε καμία περίπτωση έναν τέτοιο άνθρωπο», δήλωσε η 84χρονη σήμερα ηθοποιός.

Όπως τόνισε, «μπορεί να πει κατηγορηματικά ότι ο γιος της λέει ψέματα» και ότι «δεν είχε δει ποτέ τέτοιου είδους συμπεριφορά» από τον εκλιπόντα σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ΟΑΚΑ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόλις δείτε ολόκληρη την φωτογραφία θα πάθετε "εγκεφαλικό"!

Τον αποτροπιασμό της για τα όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Νιούλι εξέφρασε και η αδερφή του Τάρα, κάνοντας λόγο για ψευδείς κατηγορίες που της προκάλεσαν οργή.

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share