Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο γοητευτικός νεαρός που φιλούσε με πάθος η Μάλια Ομπάμα - Αθλητικός, έξυπνος, αστέρι στο ράγκμπι (Photos)

23 Νοεμβρίου 2017 10:40
Αυτός είναι ο γοητευτικός νεαρός που φιλούσε με πάθος η Μάλια Ομπάμα - Αθλητικός, έξυπνος, αστέρι στο ράγκμπι (Photos)

Ο Ρόρι Φαργκουχάρσον ήταν το αγόρι το οποίο φιλούσε παθιασμένα η Μάλια Ομπάμα την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος έγινε γνωστός μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε με τους δύο να βρίσκονται σε τρυφερά τετ α τετ.

Ο 19χρονος που είδε τον εαυτό του να κάνει τον γύρο του κόσμου με το όνομα «μυστήριο αγόρι» συμμετείχε στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Χάρβαρντ και Γέιλ την ημέρα απ΄όταν τραβήχτηκε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είσαι γυναίκα; Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προσφορές του Black Friday για ένα... μικρό δωράκι στον εαυτό σου!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος σπούδαζε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, πριν αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές του στο Ivy League University, όπου είναι τώρα στο δεύτερο έτος σπουδών.

O ίδιος έχει διαπρέψει στο ράγκμπι καθώς εχει πάρει πολλά μετάλια και διακρίσεις στα σχολικά του χρόνια από αυτό, ενώ φαίνεται πως έχει περάσει κι από αρκετά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Μάλιστα το αγόρι που φιλούσε η Μάλια είχε παίξει ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Βρετανία, με τον Πρίγκιπα Χάρι να κάνει μία guest εμφάνιση τότε.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Μάλια φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στο Χάρβαρντ για τις σπουδές της έχοντας τον Ρόρι στο πλευρό της, ενώ πηγές αναφέρουν πως περπατούσαν χεράκι- χεράκι πριν τους καταγράψουν να φιλιούνται.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ζευγάρι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην Πρώτη Κόρη είναι χαρούμενη στο πλευρό του αθλητικού κι έξυπνου αγοριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με κοκαΐνη – Το βίντεο από την σύλληψη!



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share