Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέβιν Σπέισι: Οι πρώτες φωτογραφίες του από την κλινική αποτοξίνωσης από το sεx! (video)

14 Νοεμβρίου 2017 16:16
Κέβιν Σπέισι: Οι πρώτες φωτογραφίες του από την κλινική αποτοξίνωσης από το sεx! (video)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του Kevin Spacey από την κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ, στην οποία εισήχθη μετά τις εναντίον του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και την δημόσια παραδοχή του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, o 58χρονος πρωταγωνιστής εισήχθη στην κλινική Meadows που βρίσκεται στην Αριζόνα και την οποία έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι για να καταπολεμήσουν τα «πάθη» τους. Μάλιστα, στην ίδια κλινική βρίσκεται και ο Harvey Weinstein, πρωταγωνιστής του σκανδάλου με σεξουαλικές παρενοχλήσει που συγκλόνισε προ εβδομάδων το Hollywood.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Νέο πρόσωπο στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Η αλλαγή και η μεταφορά…

Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Spacey, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κλινικής, λέγεται Gentle Path και διαρκεί 45 ημέρες. Εκτός από τις συμβουλευτικές τεχνικές για να καταπολεμήσουν το πρόβλημά τους, οι εισαχθέντες, που δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο, έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα ανέσεων, όπως γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης και μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως ιππασία. Διαβάστε παρακάτω…

«Σε μια ασφαλή κοινότητα που αποτελείται από συνομήλικους, οι άνδρες καθοδηγούνται στο ταξίδι τους για ανάκαμψη εξετάζοντας τις υποκείμενες αιτίες εθισμού και τις συνυπάρχουσες διαταραχές. Ο στόχος γι’ αυτά τα άτομα είναι να αποκτήσουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν δύσκολα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της θλίψης και της απώλειας, θεραπεύοντας το συναισθηματικό τραύμα και να γίνουν υπεύθυνοι για τα συναισθήματά τους, τις συμπεριφορές τους και την ανάρρωσή τους», αναφέρει η κλινική για το πρόγραμμα απεξάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας! Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Αν και κάποιοι αμφισβήτησαν την εισαγωγή του ηθοποιού στην κλινική, το περιοδικό US Weekly την επιβεβαιώνει, δημοσιεύοντας τις πρώτες του φωτογραφίες από τους χώρους της. Δείτε στο βίντεο τις εικόνες:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share