Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει το αντίο πασίγνωστου παρουσιαστή στην μητέρα του: «Θα μου λείψει η αγάπη σου, μια αγάπη που...» (video)

14 Νοεμβρίου 2017 12:20
Συγκλονίζει το αντίο πασίγνωστου παρουσιαστή στην μητέρα του: «Θα μου λείψει η αγάπη σου, μια αγάπη που...» (video)

Είναι αν όχι ο πιο δημοφιλής, σίγουρα ένας από τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Και η εκπομπή του «The tonight show» είναι αυτή από την οποία έχουν παρελάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ, του αθλητισμού και της πολιτικής. Δεν υπάρχει διάσημος που μπορεί να του αντισταθεί, δεν υπάρχει ρεκόρ τηλεθέασης που να μην το έχει σπάσει.

Πρόσφατα ο Τζίμι Φάλλον έχασε την αγαπημένη του μητέρα, Γκλόρια, και αναγκάστηκε να σταματήσει για μερικές ημέρες τα γυρίσματα. Η επιστροφή του χθες σημαδεύτηκε από μία ιδιαίτερα συγκινητική έναρξη στην οποία ο παρουσιαστής προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για την πολυαγαπημένη του μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Με σπασμένη φωνή ο Φάλλον μίλησε στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που τον παρακολουθούν και επέλεξε να αφηγηθεί μία ιστορία αγάπης τόσο αληθινή και τόσο ουσιαστική... Αποχαιρετώντας την μητέρα του είπε πως θα του λείψει η αγάπη της, μία αγάπη η οποία στην παιδική του ηλικία εκφραζόταν με κάθε τρόπο. Ακόμη και όταν ψώνιζαν και του κρατούσε το χέρι είχαν τον δικό τους συνθηματικό τρόπο να πουν το “σ' αγαπώ”. Η μαμά του του έσφιγγε τρεις φορές το χέρι κι εκείνος απαντούσε με το δικό του σφίξιμο ως απάντηση... Στο τέλος του προλόγου του έδωσε υπόσχεση στη μαμά του πως θα συνεχίσει να την κάνει να γελά μέσα από την εκπομπή του.
Ο Φάλλον, αφοπλιστικά ανθρώπινος και ειλικρινής, κατάφερε για μία ακόμη φορά ενεργοποιώντας αγνά συναισθήματα να μιλήσει στους τηλεθεατές και να αποκαλύψει την αλήθεια του. Και να επιβεβαιώσει με αυτόν το τρόπο πως ακόμη και η καλή τηλεόραση είναι βασισμένη πάνω στις απλές αλήθειες και στην αυθεντικότητα των σπουδαίων συναισθημάτων όταν και όποτε αυτά προκύπτουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share