Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ποιος γνωστός παντρεμένος ηθοποιός συνευρέθηκε με την τηλεοπτική του κόρη;;;!!!

11 Ιανουαρίου 2013
ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ποιος γνωστός παντρεμένος ηθοποιός συνευρέθηκε με την τηλεοπτική του κόρη;;;!!!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι Έλληνας παντρεμένος και πολύ γνωστός ηθοποιός έκανε έρωτα με την τηλεοπτική του κόρη!

Όπως έχει δηλώσει και η Βάνα Μπάρμπα, πολλοί ήταν αυτοί που την ήθελαν απλά στο κρεβάτι τους. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, εκείνος είναι από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Ένας επαγγελματίας που σημειώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία. Καλοκάγαθος, μετρημένος και φυσικά παντρεμένος.

Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ με τη σύζυγό του δείχνουν φαίνονται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου. Και είναι, χωρίς βεβαίως τις ερωτικές ατασθαλίες του. Κι αν νομίζετε πως αραιά και πού, κάνει καμία «κουτσουκέλα», κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παντρεμένος ηθοποιός εκμεταλλεύεται το όνομα και την δύναμή του και όταν καλείται ν' αποφασίζει για το καστ του εκάστοτε σίριαλ το κάνει με αντάλλαγμα «κοκό». Βεβαίως δεν είναι ο επίμονος τύπος, ούτε «καρφώνεται», ούτε εκβιάζει.

Ρίχνει τα βέλη του σε εκείνες που του κουνιούνται, σε εκείνες που δείχνουν αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για τη καριέρα τους ή για ένα ρόλο. Έτσι συνέβη και στη συγκεκριμένη που έπεσε στο κρεβάτι του και κέρδισε ένα ρόλο στη σειρά υποδυόμενη μάλιστα την κόρη του. Η ίδια θα μπορούσε να και στην πραγματικότητα κόρη του αφού έχουν γύρω στα 30 χρόνια διαφορά.

Η σειρά έσκισε και η νεαρή ηθοποιός που έπαιζε την τηλεοπτική του κόρη, έγινε αρκετά γνωστή. Τόσο που την επόμενη χρονιά της ήρθε η πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο, από το ίδιο κανάλι, σε μια παραγωγή που επίσης έκανε πάταγο ενώ εκείνη φιγουράριζε σε όλα τα εξώφυλλα.

Και να φανταστεί κανείς πως ενώ πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα, έχει στιλ ιδιαίτερο. Είναι σοβαρή, πολύ έξυπνη και καθόλου πεταχτούλα. Αν τη δεις, ούτε που το φαντάζεσαι πως έπεσε στο κρεβάτι με τον παντρεμένο ηθοποιό για ένα ρόλο.

sarotiko.blogspot.gr

Για περισσότερα Gossip θέματα κάντε κλικ εδώ