Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Κι εμένα με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ο Γουάινσταϊν!

11 Οκτωβρίου 2017 21:42
Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Κι εμένα με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ο Γουάινσταϊν!

Το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε σήμερα με μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.


Η λίστα με τα τρανταχτά ονόματα του Χόλιγουντ που ενώνουν τις φωνές τους τις τελευταίες μέρες, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του παραγωγού απέναντί τους (η οποία περιλάμβανε από παρενόχληση μέχρι και σεξουαλικές επιθέσεις ή βιασμούς) ολοένα και μεγαλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αστέρα του Παναθηναϊκού παίρνει ο Ολυμπιακός!

Μόλις εχθές, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψαν στον New Yorker ότι είχαν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία από τον παραγωγό, ενώ η Άσια Αρτζέντο, κόρη του διάσημου σκηνοθέτη Ντάριο Αρτζέντο, αποκάλυψε ότι ο Γουάινσταϊν την είχε βιάσει στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Τώρα ήρθε η σειρά της Ντελεβίν, που πριν από μερικά χρόνια μεταπήδησε από το μόντελινγκ στην υποκριτική, να μοιραστεί την εμπειρία της, πράγμα που αποφάσισε να κάνει περιγράφοντάς την λεπτομερώς στον λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση της ηθοποιού


«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός, κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας έλαβα μια κλήση από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος με ρώτησε αν έχω κοιμηθεί με κάποια από τις γυναίκες που φωτογραφίζονταν μαζί μου στα ΜΜΕ. Ήταν ένα πολύ περίεργο και αμήχανο τηλεφώνημα... Δεν απάντησα σε καμία από τις ερωτήσεις του και δικαιολογήθηκα ότι είχα μια δουλειά για να το κλείσω αλλά πριν το κάνω μου είπε ότι αν ήμουν γκέι ή αποφάσιζα να είμαι με μια γυναίκα, ειδικά δημοσίως, δεν θα μου έδιναν ποτέ ρόλους στρέιτ γυναικών ούτε θα έκανα καριέρα ως ηθοποιός στο Χόλιγουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αστέρα του Παναθηναϊκού παίρνει ο Ολυμπιακός!

Ένα ή δύο χρόνια αργότερα, είχα ένα μίτινγκ μαζί του στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, μαζί με τον σκηνοθέτη μιας ταινίας που ενδιαφερόταν για μένα. Ο σκηνοθέτης έφυγε από τη συνάντηση και ο Χάρβεϊ μου ζήτησε να μείνω για να συζητήσουμε. Μόλις μείναμε μόνοι, άρχισε να καυχιέται για όλες τις ηθοποιούς με τις οποίες είχε κοιμηθεί, λέγοντας ότι του χρωστούσαν τις καριέρες τους, και άρχισε να μιλά για άλλα ανάρμοστα θέματα σεξουαλικής φύσης. Στη συνέχεια με κάλεσε στο δωμάτιό του. Αρνήθηκα αμέσως και ρώτησα τον βοηθό του αν το αυτοκίνητό μου ήταν παρκαρισμένο έξω. Είπε ότι δεν ήταν και ότι θα αργούσε λίγο, και ότι μπορούσα να περιμένω στο δωμάτιό του. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ ανίσχυρη και φοβισμένη, αλλά δεν ήθελα να αντιδράσω απότομα, αφού ήλπιζα ότι έκανα λάθος για την κατάσταση. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο είδα με ανακούφιση ότι στο δωμάτιό του βρισκόταν μια άλλη γυναίκα, και σκέφτηκα αμέσως ότι ήμουν ασφαλής. Μας ζήτησε να φιληθούμε και εκείνη άρχισε να με πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις. Εγώ τινάχτηκα πάνω και τον ρώτησα αν ήξερε ότι είχα καλή φωνή. Έπειτα άρχισα να τραγουδάω... Νόμιζα ότι αυτό θα έκανε την ατμόσφαιρα καλύτερη ... πιο επαγγελματική... σαν οντισιόν... ήμουν τόσο αγχωμένη. Μετά το τραγούδι είπα ξανά ότι έπρεπε να φύγω. Με συνόδευσε ως την πόρτα. Έπειτα στάθηκε μπροστά της και προσπάθησε να με φιλήσει στα χείλη. Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο. Τελικά πήρα τον ρόλο για την ταινία και πάντα πίστευα ότι μου τον έδωσε εξαιτίας αυτού που συνέβη. Από τότε αισθανόμουν τύψεις που γύρισα την ταινία. Ένιωθα σαν να μην μου άξιζε ο ρόλος. Δίσταζα να μιλήσω ανοιχτά. Δεν ήθελα να βλάψω την οικογένειά του. Ένιωθα ένοχη σαν να είχα κάνει εγώ κάποιο λάθος. Επίσης, σκεφτόταν ότι παρόμοιες εμπειρίες είχαν βιώσει και πολλές άλλες γυναίκες που γνωρίζω, αλλά καμία δεν είχε πει τίποτα εξαιτίας του φόβου».

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share