Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Πάνος Μουζουράκης στο... Game of thrones!

9 Οκτωβρίου 2017 14:45
Ο Πάνος Μουζουράκης στο... Game of thrones!

Ο Πάνος Μουζουράκης θα κάνει δοκιμαστικό για το Game of Thrones!

Όχι, δεν διάβασες λάθος. Αυτές οι λέξεις υπάρχουν στην ίδια πρόταση. Είναι αλήθεια, είναι σίγουρο, δεν είναι hoax. Ο Πάνος Μουζουράκης θα κάνει δοκιμαστικό για το Game of Thrones!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ελληνική αγορά: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Όπως όλα δείχνουν, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός ετοιμάζεται για καριέρα στο εξωτερικόκαι συγκεκριμένα στο Hollywood καθώς στόχο έχει να μπει στο δυναμικό της πιο πετυχημένης, τηλεοπτικής σειράς. Της σειράς που «σπάει» ταμεία, στο GoT!

Είναι είδηση που δεν περίμενες ούτε να ακούσεις το πρωινό της Κυριακής ούτε να διαβάσεις ποτέ. Και λογικό να μένεις άφωνος αλλά είναι επίσημο. Και η «μεγάλη» αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Epsilon «Eπιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού, ύστερα από σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Στην ελληνική εκπομπή εμφανίστηκε στέλεχος του παραπάνω περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης, ώστε να σχολιάσει την είδηση με την παρουσιάστρια. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Πάνος Μουζουράκης «βρίσκεται σχετικά κοντά στο όνειρό του, αφού έκλεισε μία θέση στο sequel του Mamma Mia. Σύμφωνα με πληροφορίες, επόμενος στόχος του είναι να παίξει στο Game of Thrones, αφού έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το casting του show».

Ο ίδιος έχει εδώ και καιρό στο μυαλό του τη διεθνή καριέρα, γι’ αυτό και έχει τον δικό του ατζέντη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι βλέψεις του για την υπερπαραγωγή του HBO ήταν κάτι που ήθελε πολύ εξαρχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Σία Κοσιώνη!

Επόμενος σταθμός λοιπόν ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς και πολυαγαπημένης, τηλεοπτικής σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019 και γιατί όχι και ένας πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια μεγάλη, χολυγουντιανή παραγωγή;

Μακάρι να τα καταφέρει!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share