Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Tomb Raider: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την Alicia Vikander ως Lara Croft (video)

29 Σεπτεμβρίου 2017 10:30
Tomb Raider: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την Alicia Vikander ως Lara Croft (video)

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το reboot του «Tomb Raider», την νέα κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς videogame της Eidos Interactive (και πλέον της Square Enix). Το πρώτο trailer περιέχει κάποιες εντυπωσιακές σκηνές που θυμίζουν έντονα το gameplay του παιχνιδιού, ενώ η Alicia Vikander φαίνεται να νιώθει αρκετά άνετα στο ρόλο της sexy και ατρόμητης εξερευνήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό! "Λουκέτο" στην Κουρούτα! Το περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που "πρόδωσε" το τέλος του ριάλιτι!

«Η Lara Croft είναι πολύ ανεξάρτητη κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε όταν η Lara ήταν έφηβη. Τώρα μια νεαρή γυανίκα στα 21 της χρόνια, χωρίς μια ξεκάθαρη κατεύθυνση και σκοπό, η Lara πλοηγείται στους χαοτικούς δρόμους του μοδάτου Ανατολικού Λονδίνου δουλεύοντας σαν courier, πληρώνοντας με το ζόρι το ενοίκιο, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει και στο κολλέγιο, τουλάχιστον όποτε μπορεί να παρεβρεθεί. Αποφασιμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι, αρνείται να αναλάβει την παγκόσμια αυτοκρατορία του πατέρα της, όπως ακριβώς αρνείται να αποδεχθεί και τον χαμό του.

Αν και την έχουν συμβουλέψει να αποδεχθεί τα γεγονότα και να προχωρήσει ύστερα απο επτά χρόνια, ακόμη και η ίδια η Lara δεν μπορεί να κατανόησει τι είναι αυτό που την ωθεί στο να λύσει τον γρίφο πίσω απο τον μυστηριώδη θανατό του.

Λειτουργώντας ενάντια στις τελευταίες του επιθυμίες, αφήνει τα πάντα πίσω της αναζητώντας τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν θρυλικό τάφο σε ένα μυθικό νησί που μπορεί να βρίσκεται στα ανοικτά της Ιαπωνίας. Ομως η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, καθώς το να πλησιάσει και μόνο το νησί θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Ξαφνικά, η πρόκληση δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη για την Lara, η οποία ενάντια στις πιθανότητες και οπλισμένη μόνο με το κοφτερό μυαλό της, την τυφλή πίστη και το πεισματάρικο πνεύμα της, θα πρέπει να ωθήσει τον εαυτό της στα όρια καθώς ταξιδεύει πρός το άγνωστο. Αν καταφέρει να επιβιώσει σε αυτήν την απίστευτη περιπέτεια, τότε μπορεί να κερδίσει με το σπαθί της το όνομα tomb raider.»

Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Νορβηγός Roar Uthaug, ο οποίος σκηνοθέτησε και την πολύ αξιόλογη ταινία καταστροφής «The Wave» [«Bølgen»], ενώ το πολύπαθο σενάριο που κατά καιρούς έγραψαν οι Evan Daugherty, Marti Noxon, Mark Fergus και Hawk Ostby, αναθεωρήθηκε απο την («Hibernation»).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη & ένα μυστήριο αύριο! by MagicF’Ariel..

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lara Croft βρίσκεται η Alicia Vikander («Ex Machina», «The Danish Girl»), ενώ στο ρόλο του Πατέρα Mathias Vogel – του «κακού» χαρακτήρα της ιστορίας – βρίσκεται ο Walton Goggins («Justified», «Six»). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominic West («The Wire, «300»), Daniel Wu(«Into the Badlands»), Alexandre Willaume, Leo Ashizawa και Adrian Collins.

Με ταλαντούχα πρωταγωνίστρια που μπορεί με ευκολία να συνδυάσει το smart με το sexy, το «Tomb Raider» έχει μια αξιόλογη δεύτερη ευκαιρία για επιτυχία και στον κινηματογράφο, κάτι που δεν κατάφεραν οι δυο πρώτες, αδιάφορες ταινίες με την Angelina Jolie

Το νέο «Tomb Raider» θα κυκλοφορήσει στις σίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018.

Πηγή: cindemode.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share