Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

The Walking Dead S8: Τι συμβαίνει με την θεωρία του Old Man Rick;

28 Σεπτεμβρίου 2017 12:44
The Walking Dead S8: Τι συμβαίνει με την θεωρία του Old Man Rick;

Και πότε θα απαντηθεί η σκηνή που έφερε πανικό στους fans

Το επίσημο trailer της 8ης σεζόν του The Walking Dead έκρυβε στο τέλος μια σκηνή που προκάλεσε πανικό στους fans της σειράς και αναμενόμενα. Η σκηνή έμοιαζε σαν όνειρο και έδειχνε τον Rick γερασμένο σε ένα κρεβάτι, κάτι που ξεκίνησε μια σωρεία θεωριών στα διάφορα σοκάκια του διαδικτύου. Κυρίως δύο θεωρίες "παίζουν" για τον Old Man Rick.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Πέθανε ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού μέσα στην φυλακή! Ήταν από τους μεγαλύτερους κακοποιούς στην χώρα!

Η μία και η πιο διαδεδομένη, θέλει αυτή τη σκηνή να είναι μέρος μιας flash-forward σεκάνς, που θα κάνει μεγάλο άλμα μπροστά στο χρόνο, όπως έγινε στα comics μετά την κατάληξη του "All Out War" ενάντια στον Negan. Η δεύτερη και πιο ευφάνταστη, θέλει τον Old Man Rick να είναι ο Rick από την πρώτη σκηνή της σειράς και να ξυπνάει στο νοσοκομείο από το κώμα που βρισκόταν, κάνοντας έτσι τα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα ένα όνειρο.

O showrunner, Scott Gimple, βγήκε δημόσια να καταρρίψει τη μια εκ των πιο διαδεδομένων Old Man Rick θεωριών, χωρίς να πει πάρα πολλά, καταφέρνοντας όμως, έστω να υπαινιχθεί για το που θα πάει η σειρά μελλοντικά. Είπε χαρακτηριστικά μέσω του Entertainment Weekly:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος πρωκτού: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Μπορώ να πω πως δεν είναι αυτός που ξυπνάει από το κώμα στο νοσοκομείο. Κάποιοι νόμιζαν ότι έτσι είναι και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Προς ανακούφιση των TWD fans δεν θα συμβεί ένα τέλος αλά Lost που σίγουρα θα δίχαζε και θα απογοήτευε. Το θέμα είναι όμως πότε θα μάθουμε τι συμβαίνει ακριβώς με τον Old Man Rick. Την ερώτηση απάντησε ο Gimple, λέγοντας πως θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα του 8ου κύκλου (είναι κιόλας το 100ο επεισόδιο της σειράς), όμως θα εξηγηθεί πλήρως πολύ παρακάτω και συγκεκριμένα στο mid-season finale της επερχόμενης σεζόν.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ξανά το επίμαχο trailer του The Walking Dead Season 8, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share