Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δέχτηκα πρόταση για το Survival!» Η on air αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση!

31 Αυγούστου 2017 17:46
«Δέχτηκα πρόταση για το Survival!» Η on air αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση!

Μπορεί να κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, φαίνεται ωστόσο ότι για το Survival Secret δεν έχουν κλείσει όλες οι θέσεις, για την ομάδα των επωνύμων, με τους υπεύθυνους της παραγωγής να έχουν καταφύγει ακόμη και στην Κύπρο, προκειμένου να κλείσουν την εν λόγω ομάδα.

Η Χριστιάνα Αντωνίου, η οποία εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου στο MegaOne, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρηματίας πλήρωσε τον υπέρογκο ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Το τεράστιο ευχαριστώ της οργάνωσης!

Όπως αποκάλυψε περαιτέρω ο Νικόλας Ιωαννίδης, που επίσης συμμετέχει στο πάνελ, άλλες δύο επώνυμες Κύπριες έχουν δεχτεί σχετική πρόταση, ενώ τα χρήματα που προσφέρονται στη δημοσιογράφο της εκπομπής, όπως ειπώθηκε, είναι αρκετά καλά.

Η παρουσιάστρια πάντως δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ενδεχόμενο αποχώρησης της συνεργάτιδάς της από την εκπομπή, καθώς η τελευταία φαίνεται να το σκέφτεται έντονα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share