Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Λίλι Ρόουζ Ντεπ: H φωτογραφία τους που έριξε τα social media!

30 Ιουλίου 2017 15:37
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Λίλι Ρόουζ Ντεπ: H φωτογραφία τους που έριξε τα social media!

Την κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp συνάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και αποτύπωσαν την συνάντησή τους με μια selfie που ο δεύτερος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική σύμπτωση: Τι κοινό συνέβη στις περιπτώσεις του θανάτου της 26χρονης Κατερίνας και του 43χρονου Διονύση;

«Φεστιβάλ Βενετίας. Δική της η selfie. Επαγγελματική! Η κόρη του Johnny Depp, η Lily Rose, παίζει το νεαρό μέντιουμ, στο planetarium που βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Αυγούστου. Δείχνει σημάδια ηθοποιού και η Nathalie Portman βοηθάει- σε μια μπερδεμένη ταινια με αδιόρατη γοητεία», γράφει ο κριτικός κινηματογράφου στο Instagram, με τη φωτογραφία να κατακλύζεται από likes και σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμφανώς αδυνατισμένη η Ζοζεφίν: Η φωτογραφία που προκάλεσε έντονη ανησυχία για την υγεία της (photo)

Το 74ο Φεστιβάλ Βενετίας θα διεξαχθεί φέτος από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, και παρουσιάζει ελληνικό ενδιαφέρον αφού δύο ελληνικές παραγωγές μικρού μήκους συμμετέχουν στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα «Ορίζοντες». Σύμφωνα με την σελίδα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου στο Facebook «Πρόκειται για το «Astrometal» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη και το «8η Ήπειρος» του Γιώργου Ζώη, το οποίο παρουσιάζεται εκτός συναγωνισμού.

πηγή: Bovary.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share