Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Charlize Theron: Η σκληρή εφηβεία - Πώς ένιωσε όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της!

26 Ιουλίου 2017 19:18
Charlize Theron: Η σκληρή εφηβεία - Πώς ένιωσε όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της!

Ηταν οι πιο τραυματική περίοδος της ζωής της και όπως είναι αναμενόμενο, η Σαρλίζ Θερόν αποφεύγει να μιλά για εκείνες τις δύσκολες εμπειρίες: όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρας της, ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική ομάδα μπάσκετ: Τους αποθέωσαν στο Καρπενήσι - υποδοχή με παραδοσιακές στολές (Photos+video)

«Επέζησα από αυτό, είμαι υπερήφανη. Εχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Δεν το φοβάμαι. Δεν με τρομάζει το σκοτάδι, γιατί εξηγεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση», είπε η ηθοποιός στους New York Times, σε μία σπάνια εξομολόγηση για αυτό το περιστατικό.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και ζούσε στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ενα βράδυ ο αλκοολικός πατέρας της επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι με τον αδελφό του και απείλησε τη μητέρα της και την ίδια, κρατώντας όπλο. Αρχισε να πυροβολεί και η μητέρα της ηθοποιού άρπαξε το δικό της όπλο και πυροβόλησε, σκοτώντας τον σύζυγό της και τραυματίζοντας τον αδελφό της. Αργότερα, η αστυνομία έκρινε πως η γυναίκα βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Για την έφηβη τότε Θερόν, ο απόηχος της τραγωδίας ήταν εξίσου σκληρός. «Ολη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ενα τραύμα», είπε η ηθοποιός, που ακόμη θυμάται τι της είπε η μητέρα της μετά το συμβάν: ότι αυτή είναι η στιγμή που είτε θα βούλιαζαν, είτε θα κολυμπούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αγαπημένη στάση του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι!

Οταν ασχολήθηκε με την υποκριτική, άρχισε να στρέφεται προς ρόλους στους οποίους υποδυόταν περίπλοκες γυναίκες. Αν και δεν το αποδίδει εξ' ολοκλήρου σε όσα έζησε στην εφηβεία της, σημειώνει «Θα ήσουν ηλίθιος αν δεν τα συνδύαζες. Μου αρέσουν οι γυναικες που μπορούν να παλέψουν, να βγουν από καταστάσεις. Που δεν είναι θύματα αλλά ούτε και σούπερ ήρωες».


Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share