Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού - Φεύγει τελικά η Μαρία Μπεκατώρου; (video)

19 Ιουλίου 2017 21:00
ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού - Φεύγει τελικά η Μαρία Μπεκατώρου; (video)

Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο αναμένονται κατακλυσμιαίες εν όψει της νεάς σεζόν. Ο Ant1, επιχειρώντας να επανακτήσει την πρωτοκαθεδρία στα νούμερα τηλεθέασης, παρουσίασε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για το φθινόπωρο που έρχεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι αλκαλική δίαιτα και γιατί την ακολουθούν όλοι οι celebrities;

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, που βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος, μετέφερε όλο το ρεπορτάζ. Όπως είπε συγκεκριμένα, ο κύριος Λάτσιος είπε ότι το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει κανονικά το μαγκαζίνο 10-1. Θα αλλάξει τίτλο, θα αλλάξουν συνεργάτες, ίσως και όλοι, ακόμη και η Μαρία Μπεκατώρου, και θα προοριστεί για άλλο format. Δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα να είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με δική του εκπομπή Σαββατοκύριαο, αλλά οι συζητήσεις για το late night του Λιάγκα, έχουν γίνει. Διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άντρας ο σωστός: Βγήκε για μπύρες και κατέληξε στην...Ibiza!
Η εκπομπή θα γίνεται δύο φορές τελικά την εβδομάδα, όπου σε ένα στρογγυλό τραπέζι ο Γιώργος Λιάγκας θα συζητά με τους συνεργάτες του θέματα κοινωνικά και lifestyle, ενώ θα υπάρχει και σάτιρα! Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν λάθος που οι Ράδιο Αρβύλα δεν έβγαιναν κάθε εβδομάδα, ενώ στο prime time του Σαββατοκύριακου, θα υπάρχει ένα show με φάρσες, χορό, τραγούδι, και 2 παρουσιαστές! Η σεζόν για τον Ant1 ξεκινάει μέσα Σεπτέμβρη, οπότε λογικά Γιώργος Παπδάκης και Φαίη Σκορδά θα ξεκινήσουν περί τις 18 Σεπτεμβωρίου. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share