Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Εκβίασα τη Μενεγάκη να τον έχει στην εκπομπή!»: Σε ποιον δημοσιογράφο επιτίθεται η Καίτη Γκρέυ και γιατί κατέθεσε μήνυση εναντίων του; (video)

8 Ιουλίου 2017 20:14
«Εκβίασα τη Μενεγάκη να τον έχει στην εκπομπή!»: Σε ποιον δημοσιογράφο επιτίθεται η Καίτη Γκρέυ και γιατί κατέθεσε μήνυση εναντίων του; (video)

Το δημοσίευμα προ ολίγων εβδομάδων που ήθελε την σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ να κάνει τη διαθήκη της, λίγο πριν μπει σε χειρουργείο, για μία σοβαρή επέμβαση, με την οποία αποκληρώνει τα παιδιά της, έβγαλε από τα ρούχα της την ερμηνεύτρια, η οποία δεν δίτστασε να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου κ. Νίκου Νικόλιζα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Υποψήφια περίμενε άριστα στην Έκθεση και πήρε... 10! Η οργισμένη επιστολή της στο Υπ. Παιδείας!

«Είναι ψέματα, ποια διαθήκη; Θα έλεγα του Νικόλιζα ότι έχω αφήσει διαθήκη; Έγινε καταγγελία, γιατί γράφει ότι άφησα γράμμα, πού το άφησα το γράμμα; Μην το πιστέψεις ποτέ, είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που γνώρισα στη ζωή μου, τον ευεργέτησα, εκβίασα όλες, τη Μενεγάκη, να τον έχουν στην τηλεόραση να παρουσιάζει! Ποιος τον πήγε στη Μενεγάκη τότε, ποιος τον ήξερε;» ξέσπασε η τραγουδίστρια, και συνέχισε: «Δεν θέλω ούτε να ακούσω το όνομά του, τον βοήθησα στα πάντα. Ήρθε στο νοσοκομείο με κάμερες να με βγάλει φωτογραφία, την ώρα που με βγάζανε από το χειρουργείο! Τόση αχαριστία υπάρχει στον κόσμο!»

Η δικηγόρος της Καίτης Γκρέυ μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» και χαρακτήρισε «μονόδρομο» την εν λόγω κίνηση της τραγουδίστριας. Η τελευταία ζητεί την τιμωρία του δημοσιογράφου, καθώς δόθηκε επαρκής χρόνς προς αποκατάσταση της αλήθειας, κάτι στο οποίο δεν προέβη ο δημοσιογράφος, οπότε για ηθικούς λόγους, αναγκάστηκε να στραφεί εναντίον του, καθώς αρνείται ότι παραχώρησε καν συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τοποθέτησε μισό λεμόνι δίπλα από το κρεβάτι και κοιμήθηκε! Μόλις ξύπνσε το πρωί έπαθε την πλάκα της ζωής της!

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» και έδωσε τη δική του εκδοχή της αλήθειας. «Το ακούω πρώτη φορά. Για μένα η Γκρέυ είναι 25 χρόνια φίλη, οικογένειά μου, είναι δεύτερη μάνα μου. Με έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, δεν θα έγραφα ποτέ κάτι που θα την πίκριανε, θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη!» είπε. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share