Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η στεναχώρια και η έκπληξη της Μενεγάκη για την αποχώρηση της Σάρας! Οι σπόντες για την ψήφο στον Αγγελόπουλο και η ανάλυση του αστρολογικού του χάρτη! (video)

22 Ιουνίου 2017 15:50
Η στεναχώρια και η έκπληξη της Μενεγάκη για την αποχώρηση της Σάρας! Οι σπόντες για την ψήφο στον Αγγελόπουλο και η ανάλυση του αστρολογικού του χάρτη! (video)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, με την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ, και τα όσα θα συμβούν από εδώ και πέρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Υπάρχουν κάποιοι που είναι τόσο καλοί παίκτες, που αξίζουν να είναι στον τελικό. Αλλά πραγματικά μέσα στον καιρό μπορεί να αλλάξει η διάθεσή σου απέναντι στους παίκτες. Στενοχωρήθηκα που έφυγε η Σάρα, και δεν κατάλαβα και πώς ψηφίσανε. Γιατί σκέφτηκα ότι 2-3 θα ψηφίσουν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ψηφίσουν Αγγελόπουλο ή Σπαλιάρα… Του Βασάλου του βγάζω το καπέλο του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!

Έχει γκαζώσει πάρα πολύ! Χτες ήταν πάρα πολύ καλός! Είχε μνήμη, εγώ μόνο που τα είδα τα σχεδιάκια ζαλίστηκα! Θα τα πέταγα στην τύχη! Δεν φανταζόμουν ότι η Σάρα, που την άκουσα να λέει πολλές φορές πώς να ψηφίζει, να ψηφίσει την Ευρυδίκη. Παρασύρθηκε η Σάρα! Σου λέει, τι να ψηφίσω, τον Αγγελόπουλο, να γελάει ο κόσμος;» εξέφρασε τις απορίες της η Ελένη.

«Ήταν οργανωμένο να ψηφιστεί ο Αγγελόπουλος από την ατομική ασυλία, για να μην φανεί ότι δεν τον θέλουν, αλλά τον ψηφίζουν γιατί δεν υπάρχει άλλος. Ο Σπαλιάρας δεν το περίμενε να είναι υποψήφιος. Είναι πικραμένος ο Σπαλιάρας!» ανέφεραν οι συνεργάτες της Ελένης. Η Άση Μπήλιου ανέφερε ότι ο Ντάνος θέλει αστρολογικά την αποδοχή, ενώ ο Σπαλιάρας θέλει συνέχεια να κερδίσει ένα ψίχουλο αγάπης, αλλά δεν του το δίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Twitter: Η απόλυτη αποθέωση για την Σάρα και ο εξευτελισμός για τους Μαχητές!

«Αυτά τα παιδιά τα έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας, θα μας λείψει η εικόνα τους, αισθανθήκαμε μια συγκίνηση» είπε η Ελένη. «Εγώ κάνω μια πρόβλεψη ότι θα φύγουν άλλοι δυο μαχητές μέχρι την τετράδα!» είπε ο Γκουντάρας. «Έχουν μείνει οι καλύτεροι!» συμφώνησαν όλοι, και ο Γρηγόρης ανέφερε το τι θα συμβεί σε ημιτελικό και τελικό. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share