Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δεν μπορώ την βλακεία!» Νέο άγριο ξέσπασμα Κωνσταντάρα κατά Ουγγαρέζου! «Άδειασε» δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου!

10 Ιουνίου 2017 18:41
«Δεν μπορώ την βλακεία!» Νέο άγριο ξέσπασμα Κωνσταντάρα κατά Ουγγαρέζου! «Άδειασε» δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου!

Τέλος φαίνεται να μην έχει η κόντρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Οι δύο συνεργάτες του Πρωινού Σουκού εξακολουθούν να απαντούν ο ένας στον άλλο, μέσα από την τηλεόραση.

Την αρχή έκανε ο Κωνσταντάρας, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του Ουγγαρέζου για τα χρήματα απ που παίρνει, γεγονός που έφερε την απάντηση του τελευταίου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Κωνσταντάρας, σήμερα στα «Αποκαλυπτικά» ανταπαντά και εξαπολύει νέα πυρά στον παρουσιαστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μενίδι: Αυτό είναι το 11χρονο αγγελούδι που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα! (photos)

«Δεν μπορώ την αδικία και τη βλακεία, αυτό! Αν θέλω κάτι να πω, θα το πω! Προτιμώ να του το πω στα μούτρα του και να μην το μεταφέρω μέσω κάμερων, εκπομπών και δηλώσεων!» ξέσπασε ο δημοσιογράφος. «Έχουμε θέματα που διαφωνούμε και θέματα που δεν διαφωνούμε! Εγώ δε χαλιέμαι με τέτοια πράγματα, ας πει οποιοσδήποτε τι θέλει!» είπε και αμέσως μετά στράφηκε κατά της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία πήρε το μέρος του Ουγγαρέζου στη σχετική κόντρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής! Ποιος κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές; (video)

«Με τσαντιζει όταν άσχετοι άνθρωποι σχολιάζουν πράγματα που δεν ξέρουν, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί! Αυτοί είπαν κάποια πράγματα. Ισχύει ότι με πρότεινε ο Δημήτρης στο ραδιοφωνικό, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μη διαφωνώ με το Δημήτρη για αυτό! Προτιμώ να έχω να κάνω με straight, ευθείς ανθρώπους!» κατέληξε. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share