Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν σας έχω πει να μην τα λέμε αυτά;» Η Ελένη «έκραξε» δημόσια τον Γκουντάρα για το spoiler του χθεσινού Survivor (video)

8 Ιουνίου 2017 17:57
«Δεν σας έχω πει να μην τα λέμε αυτά;» Η Ελένη «έκραξε» δημόσια τον Γκουντάρα για το spoiler του χθεσινού Survivor (video)

Η Ελένη πήγε στο desk των συνεργατών της, και δεν δίστασε να επιπλήξει χαριτωμένα τον Γρηγόρη Γκουντάρα γι ατο χτεσινό του spoiler, και την αναστάτωση που δημιούργησε:

«Ρε, έβαλες όλο το Ίντερνετ και τις εκπομπές να πλακώνονται με αυτό που είπες! Χτες έγινε χαμός στο Ίντερνετ, τα βλέπω και λέω ρε σε τι περιπέτεια μπήκα; Δεν σας έχω πει να μην τα λέμε αυτά; ‘Οποιος και να τα πει, εγώ τα χρεώνομαι! Η Μενεγάκη είπε αυτό και εκείνο! Δεν με σκέφτεσαι; Λέω θα με ψάχνουν Τούρκοι και Έλληνες! Αγάπη μου, θέλω να μένουν μεταξύ μας! Ας λένε οι άλλοι, ας λέμε κι εμείς! Παραλίγο να τον κάψεις τον σίγουρο, μην χάσει τη δουλειά του, μην ξαναλες τίποτα! Για αυτό σας λέω, επειδή μας ξέρουν πόσο προσεκτικοί είμαστε, για αυτό έγινε και τόσο μεγάλο θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγαλείο ψυχής από τον Μπο! Η τρομερή αποκάλυψη που έρχεται στο "φως" λίγο μετά την αποχώρησή του!

Παιδιά, δεν έχουμε επαφή, φανταζόμαστε κι εμείς πράγματα. Μπήκα να το ξαναδώ, και λέω πώς το είπε αυτός, πάνω στο χάι χούι μου, το είπες! Άσε μην τα θυμηθούμε τώρα! Μωρέ ξέρω πώς το είπες, και με παίνρει η Γελαλή ότι βγήκε η οικογένεια του Μπο και έλεγε ότι δεν είναι ο Μπο! Κατάλαβες τι αναστάτωση δώσαμε χτες; Ας μην το ξανακάνουμε, ας περνάμε καλά! Ας μείνει το γέλιο, μην μας βγει ξινό το γέλιο!» είπε χαρακτηριστικά

Δικαιωθήκαμε, έχουμε καλές πληροφορίες, αλλά θα τα λέμε μεταξύ μας! Με τρομοκράτησε η Γελαλή, ότι τα παίζει όλο το Ίντερνετ! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!» είπε ο συνεργάτης της Ελένης. Δείτε τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share