Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Στηρίζουμε Σπαλιάρα είναι 100% αληθινός» Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το δήλωσε; Και τι προβλέπει για τον νικητή του Survivor; (video)

2 Ιουνίου 2017 12:40
«Στηρίζουμε Σπαλιάρα είναι 100% αληθινός» Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το δήλωσε; Και τι προβλέπει για τον νικητή του Survivor; (video)

Μέσα από την κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», ακούσαμε την Νόνη Δούνια να μιλάει για το φαινόμενο Survivor,αλλά και για το αν θα πήγαινε εκεί.

Η Νόνη Δούνια, λοιπόν, μιλώντας on camera, μίλησε για τον παίκτη τον Μαχητών, Γιάννη Σπαλιάρα δηλώνοντας fan!

Συγκεκριμένα, είπε πως αρχικά είναι φίλοι με τον Γιάννη, πως είναι αληθινός παίκτης, είναι αυτό που βλέπουμε, ενώ η ίδια μίλησε και για το εάν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Η τραγική ψυχολογική κατάσταση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η οικειοθελής αποχώρηση! Όλο το παρασκήνιο

Αρχικά είπε: «Μου αρέσουν τα αγωνίσματα δεν μπορώ την όλη διαδικασία, γιατί υπήρξξα και αθλήτρια, το βλέπω απ την αθλητική του πλευρά, και μ αρέσει πολύ. Είμαστε φαν του Γιάννη Σπαλιάρα εμείς, συγγνώμη. Είναι συνάδερφος, όχι μόνο είναι φίλος, αλλά είναι και πάρα πολύ αληθινός, και μου αρέσει πολύ εμένα αυτό…Αυτός είναι ο Γιάννης, ο ρόλος που βλέπετε, είναι ο Γιάννης…»

Ενώ, για το εάν θα πήγαινε εκείνη σε παιχνίδι επιβίωσης είπε: «Εγώ; Πως να πάω; Να αφήσω τα παιδιά μου να πάω; Δηλαδή, είναι λίγο πρακτικά δύσκολο..»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share