Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Games of thrones: Έρχεται ο 7ος κύκλος - Δείτε τον μαζί με όλους τους προηγούμενους, όποτε θέλετε εσείς, στη Nova!

7 Ιουνίου 2017 15:35
Games of thrones: Έρχεται ο 7ος κύκλος - Δείτε τον μαζί με όλους τους προηγούμενους, όποτε θέλετε εσείς, στη Nova!

Είναι η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών παγκοσμίως και όχι αδίκως. Έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμοι, οι οποίοι είναι άκρως φανατικοί με την αγαπημένη τους σειρά και δεν χάνουν καμία προβολή.

Έχει συγκεντρώσει συνολικά 245 βραβεία, εκ των οποίων 1 Χρυσή Σφαίρα και ένα Έμμυ, ενώ μετράει έως σήμερα 6 κύκλους και έχει ανανεώσει ήδη για άλλους δυο.

Πριν όμως αναφερθούμε στις δυνατότητες που θα σου παρέχει η Nova, ας σου θυμίσουμε λίγο τι έχει συμβεί στη σειρά μέχρι σήμερα. Όπως ήδη θα γνώριζες η ιστορία της σειράς αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος από τον Αίγκον τον Κατακτητή σε έναν κόσμο διαφορετικό από τον δικό μας. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα: το Παιχνίδι του Στέμματος. Πρόκειται για μια σειρά ανατροπή, καθώς έχουμε δει βασικούς πρωταγωνιστές να πεθαίνουν και μέχρι τελευταίας στιγμής δεν ξέρεις κυριολεκτικά τι θα συμβεί.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το teaser του 7ου κύκλου και αυτή την φορά ο «χειμώνας θα έρθει» μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ο 7ος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου του 2017 και όπως κάθε σεζόν της σειράς θα προβληθεί αποκλειστικά και μόνο από την Nova, μάλιστα ταυτόχρονα με την Αμερική.

Αυτή την φορά όμως το καλύτερο από όλα είναι η μοναδική ευκαιρία που σου προσφέρει η Nova. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μέσω του Box Set, τους 6 προηγούμενους κύκλους της σειράς φαινόμενο στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand.

Ποια η δυνατότητα όμως αυτής της προσφοράς; Η δυνατότητα που σου παρέχει είναι πως ακόμα και πριν προβληθεί ο νέος κύκλος στην Nova, όπως είπαμε και πριν στις 16 Ιουλίου, εσύ θα έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και τους υπόλοιπους κύκλους μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Θα μπορείς δηλαδή να βλέπεις την σειρά που όλοι έχουμε λατρέψει, όποτε θες εσύ. Παραδείγματος χάριν δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα και έχεις χάσει κάποια επεισόδια ;

Τι καλύτερο από το να επιστρέψεις σπίτι σου να χαλαρώσεις στον καναπέ σου και να απολαύσεις τα επεισόδια που έχεις χάσει με την ησυχία σου.

Στην περίπτωση που δεν έχεις χάσει επεισόδιο καθώς ανήκεις στους μανιακούς με το GoT, που δεν χάνουν ευκαιρία και σχολιάζουν με τους φίλους τους διαρκώς τα επεισόδια στα social media, τι καλύτερο από το να φρεσκάρεις τη μνήμη σου και να δεις ξανά από την αρχή τα επεισόδια, έτσι ώστε να απολαύσεις τον 7ο κύκλο. Μπορείς να κάνεις ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου, απολαμβάνοντας τα επεισόδια σε έναν μαραθώνιο με τους φίλους σου.

Αν πάλι, δεν έχεις δει ποτέ την σειρά τότε μάλλον πρέπει να την αρχίσεις. Όπως ήδη θα ξέρεις πρόκειται για μια σειρά φαινόμενο, που έχει κερδίσει εκατομμύρια φανατικούς ανά τον κόσμο. Τώρα με το Nova Go και Nova On Demand, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την σειρά, βλέποντας όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους έτσι ώστε στις 16 Ιουλίου να είσαι πανέτοιμος για την καταιγιστική 7 κύκλος που θα προβληθεί πάντα μέσα από την συχνότητα της Nova.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share