Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το κορίτσι που από χθες βρίζει όλη η Ελλάδα! (photos)

21 Μαρτίου 2017
Η άγνωστη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το κορίτσι που από χθες βρίζει όλη η Ελλάδα!  (photos)

Η αθλητικογράφος που έκλαιγε με λυγμούς βλέποντας το «La La Land», δαμάζει τους στύλους του pole dancing και μαγεύει τα τηλεοπτικά πλήθη σαν τρυφερή Λάρα Κροφτ στον Αγιο Δομίνικο, γιατί ό,τι κάνει το κάνει με στυλ

Ο αρχαίος μύθος θέλει τον Ορφέα για χάρη της Ευρυδίκης να καταδικάζεται να παίζει μελαγχολικές μελωδίες εφ’ όρου ζωής. Στην προσπάθειά του να την επαναφέρει από τον Αδη όπου βρέθηκε η όμορφη Νύμφη δέχεται τον όρο του Πλούτωνα να μην κοιτάξει πίσω του μέχρι να φτάσουν στο τέρμα της διαδρομής για τον πάνω κόσμο. Από αγάπη και πάθος για την όμορφη γυναίκα, όμως, στρέφει το βλέμμα του πίσω για να τη δει, με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη να εξαφανιστεί και να επιστρέψει πάλι στον Αδη.

Ο τηλεοπτικός μύθος θέλει την αθλητικογράφο Ευρυδίκη να έχει μεταφερθεί από την Αθήνα στον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor» και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα μπροστά στο γυαλί. Οι μουσικές που παίζουν για χάρη της είναι αυτές του θριάμβου, καθώς το όμορφο κορίτσι με τα τατουάζ κερδίζει σχεδόν πάντα σε όλα τα αγωνίσματα. Κανείς όμως δεν θέλει ακόμη να γυρίσει πίσω, τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί όλοι πιστεύουν ότι ένα πλάσμα σαν αυτό αξίζει να επιστρέψει μόνο ως νικήτρια.

Ενα κορίτσι με σώμα καλογυμνασμένο, έτοιμο να αντέξει κάθε κακουχία και να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, το οποίο θωρακίζει μια ψυχή τρυφερή και ευαίσθητη. Βλέποντάς την πριν από μερικές ημέρες να κλαίει στην ιδέα ότι αν κερδίσει θα μπορέσει να επικοινωνήσει με ένα αγαπημένο της πρόσωπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε ότι είναι ακριβώς αυτό που περιγράφουν οι φίλες της: ένα καλόψυχο μικρό παιδί κάτω από την εικόνα μιας εντυπωσιακής γυναίκας.

Η Ευρυδίκη στο αγώνισμα της περασμένης Τετάρτης ήταν τελευταία στη σειρά. Προσπάθησε πολλές φορές να ρίξει το δεύτερο σκοινί για να τυλίξει τον σταθερό άξονα. Οταν το κατάφερε, λύγισε, γονάτισε και ξέσπασε σε λυγμούς. Τώρα πια θα μπορέσει να λάβει μήνυμα από την αγαπημένη της φίλη, να νιώσει μετά από καιρό ότι είναι κοντά σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, να ακούσει τη φωνή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται Ευρυδίκη-Σπαλιάρας, Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (video)

Η Κονδία Νέσγου είναι το κορίτσι το οποίο είναι στη φωτογραφία μαζί της, αυτή που έστειλε το μήνυμα. Είναι η φίλη της, η κολλητή της, ο άνθρωπος που επέλεξε σε περίπτωση που κάτι της συμβεί. Αυτή, λοιπόν, μίλησε αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» ξεδιπλώνοντας την εικόνα της Ευρυδίκης. «Γνωριστήκαμε πριν από χρόνια και από τότε είμαστε και παραμένουμε κολλητές φίλες. Στην αρχή είναι ντροπαλή αλλά όταν ανοιχτεί ανοίγεται για τα καλά.

Την Ευρυδίκη με έναν τρόπο μόνο μπορώ να την περιγράψω: ως μια γνήσια καλή ψυχή που μονίμως ή θα χαμογελά ή θα γελά δυνατά. Αν μου ζητούσαν να την περιγράψω με μία λέξη, αυτή θα ήταν “φως”. Είναι ένα πλάσμα που βοηθά τους άλλους και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρίσκει έναν τρόπο να εκπλήσσει τους φίλους της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που με έκανε απίστευτες βόλτες σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, με γύριζε γύρω-γυρω από τα μαγαζιά προκειμένου να με κάνει να μην μπω σε κάποιο για να πάρω κάτι που ήθελα πολύ, γιατί μου το είχε ήδη αγοράσει εκείνη. Και μια άλλη φορά που με παρακαλούσε να πάω να δω το “La La Land” για να κλάψουμε παρέα. Είχε ξετρελαθεί με αυτή την ταινία. Βγαίνουμε για να πιούμε ποτά, να φάμε σούσι, να μιλήσουμε, να γελάσουμε. Μου λείπει η φίλη μου και ανυπομονώ να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για να την ακούσω».

Τι ονειρεύεται η Ευρυδίκη; «Ονειρεύεται να κάνει μια όμορφη οικογένεια με παιδιά. Προς το παρόν λατρεύει τη βαφτιστήρα της, την Κύνθια. Αν και έχει “γήπεδο” γιατί είναι πανέμορφη, δεν παίζει μπάλα. Δεν την ενδιαφέρει. Είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της και είναι μόνο εκεί...».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε τις ξανά και ξανά: 5 εκπληκτικές ταινίες που φέρνουν πολύ σε... Survivor! (video)

Ολες οι γυναίκες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την ίδια. Οπως και η άλλη κολλητή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Γνωριστήκαμε όταν αποφάσισα να κάνω μαθήματα pole dancing και η Ευρυδίκη ήταν η δασκάλα μου! Οταν τη γνώρισα ένιωσα αμέσως πως αυτό το κορίτσι είναι καλόψυχο πλάσμα. Στην πορεία κατάλαβα πως ήταν και πολυτάλαντη. Δεν κάθεται ήσυχη ποτέ. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά και όλα τα κάνει με την ψυχή της. Είναι δοτική, ατόφια, δεν λέει κακή κουβέντα ούτε για τον εχθρό της. Στο ‘‘Survivor’’ πήγε γιατί θέλει να δοκιμάσει ό,τι μπορεί, να ζήσει την εμπειρία και να της δοθεί το κατάλληλο πάτημα να κάνει αυτό που θέλει στην τηλεόραση. Αλλά όχι ό,τι να ’ναι. Εχει αρνηθεί πολλές προτάσεις και πλέον θέλει να κάνει μια δική της αθλητική εκπομπή».

Τι άλλο μπορεί να ονειρεύεται; «Είναι παραδοσιακή, θέλει την αγάπη, την οικογένεια και είναι πολύ κοντά σε όλη αυτή την έννοια. Θα παντρευτεί μόνο έναν άνθρωπο, αυτόν για τον οποίο θα είναι σίγουρη ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Είναι αβίαστα όμορφη, είναι υπέροχη. Θυμάμαι όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου, που ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, τόσο ερωτευμένη και μιλούσα ακατάπαυστα για τη σχέση μας, της έλεγα γι’ αυτόν με τις ώρες, της έλεγα ότι είμαι τόσο μα τόσο ερωτευμένη. Κάποια στιγμή εκείνη δάκρυσε από συγκίνηση. Δεν έχει κόμπλεξ η Ευρυδίκη. Αγαπάει τις γυναίκες και μπορείς να την αφήσεις με τον άντρα σου όπως θα άφηνες τον αδελφό σου. Μακάρι να μπορούσα να της μιλήσω εγώ στον Αγιο Δομίνικο. Το έχω τόσο πολλή ανάγκη...».

Στον ΣΚΑΪ θυμούνται ότι όταν πήγε να δουλέψει εκεί τον πρώτο χρόνο ήταν ένα λιγομίλητο και ντροπαλό κορίτσι


Το κορίτσι που βάζει γκολ στις καρδιές


Πριν από λίγες ημέρες στο «Survivor» κατάφερε να παίξει καλή μπάλα βάζοντας δύο γκολ και βγάζοντας την μπλούζα της για να πανηγυρίσει - προκαλώντας εγκεφαλικά στους άρρενες τηλεθεατές. Το πρώτο το αφιέρωσε στον μπαμπά της και το δεύτερο στους συναδέλφους της στο Αθλητικό Τμήμα του ΣΚΑΪ. Καθόλου τυχαίο. Η μελαχρινή αθλητικογράφος, κόρη εργαζόμενου από καιρό στο συγκρότημα Αλαφούζου, έχει αδυναμία στους γονείς της -ιδιαίτερα στον μπαμπά της-, αλλά και στις δύο αδελφές της. Οι συνάδελφοί της στον ΣΚΑΪ θυμούνται ότι όταν πήγε να δουλέψει εκεί τον πρώτο χρόνο ήταν ένα λιγομίλητο και ντροπαλό κορίτσι. Ηταν λίγο κλειστή και προσπαθούσε φιλότιμα να πιάσει ρυθμό. Τα επόμενα χρόνια η Ευρυδίκη άνθησε και δούλευε επίμονα. Σεβόταν τους πάντες και πάντα γύρω της ύψωνε ανάχωμα για τους επίδοξους εραστές. Η Ευρυδίκη ακόμη και το pole dancing, στο οποίο είναι εξαιρετική, το έβλεπε ως γυμναστική και όχι ως αισθησιακό χορό για να ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη. Δεν το έχει ανάγκη αυτό. Το έχει πει πολλές φορές: «Το pole dancing το έκραζα και το ξεκίνησα καθαρά για γυμναστική. Τελικά αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και ευχαριστώ την κολλητή μου που με μύησε. Νομίζω ότι είναι ένας χορός που σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, είτε σέξι είτε αθλητικά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αυτό ακριβώς. Το κορίτσι που τα κάνει όλα με στυλ. Θες να την κάνεις παρέα, θες να την ερωτευτείς, θες να παίξεις μαζί της. Την εμπιστεύεσαι κι ας μην τη γνωρίζεις, τη συμπαθείς κι ας μην την ξέρεις. Σε συνθήκες αφόρητης πίεσης, σωματικής και ψυχολογικής, δείχνει χαρακτήρα, χωρίς ίχνος στρατηγικής και υστεροβουλίας. Μπαίνει σχεδόν με αντρίκεια ευθύτητα να παίξει και δεν εμπαίζει κανέναν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη αποκάλυψη: Με ποια το έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor; (Video)

Επιπλέον είναι μια γυναίκα που δεν θυμίζει κάποια άλλη. Οταν ρωτήσεις τα αγόρια γιατί τους αρέσει, θα σου πουν σχεδόν αστραπιαία: «Δεν είναι πλαστική, χαμογελάει, είναι καλό παιδί και δεν σε αφήνει να την πλησιάσεις. Δεν κάνει τσαλιμάκια, δεν έχει για όπλο της τις μπούκλες και είναι όμορφη αμακιγιάριστη. Είναι μαχήτρια και εντυπωσιακή. Και παρόλο που δεν νιαουρίζει όπως κάνουν οι τηλεοπτικές γκόμενες, είναι ταυτόχρονα και σέξι και μικρό παιδί».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το κορίτσι που τα κάνει όλα με στυλ. Θες να την κάνεις παρέα, θες να την ερωτευτείς, θες να παίξεις μαζί της





Η Ευρυδίκη ακόμη και το pole dancing, στο οποίο είναι εξαιρετική, το έβλεπε πάντα ως γυμναστική, και όχι ως αισθησιακό χορό για να ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη



Η συγκινητική φωτογραφία που έστειλε στην Ευρυδίκη η φίλη της Κονδία

Πηγή: Protothema.gr

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share