Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ντροπή: Η πράξη ασέβειας του Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο που θα σας ξενερώσει! (Video)

25 Μαρτίου 2017 23:15
Ντροπή: Η πράξη ασέβειας του Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο που θα σας ξενερώσει! (Video)

Είναι από τους αγαπημένους παίκτες για πολλούς, όμως για άλλους έχει γίνει το κόκκινο πανί πλέον, λόγω της ανοιχτής κόντρας του με τον Αγγελόπουλο.. Παικταράς ανάμεσα σε άλλους εξαιρετικούς στα αγωνίσματα, και... ψυχάρα σύμφωνα με την ομάδα του, αλλά και τους ανθρώπους που τον ξέρουν εδώ στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι η διαμονή στο νησί με ό,τι αυτή συνεπάγεται, έχει δημιουργήσει προβλήματα συμπεριφοράς σε πολλούς παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γιώργο Λιάγκα! Παραλίγο να καεί ζωντανός μέσα στο νέο αμάξι του!

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του απέναντι στον αγαπημένο μας παίκτη, Αγγελόπουλο, όταν μετά το τέλος της δοκιμασίας αγωνίσματος προ λίγων ημερών και πριν ξεσπάσει η κόντρα με τη Σόφη να εμπλέκεται, ενώ ο "Χάντα" έκανε το νικητήριο 10 για την ομάδα των Διασήμων, δεν του έδωσε το χέρι στην προσπάθεια του Αγγελόπουλου να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, όπως θα προσέξετε και στο βίντεο παρακάτω, με ύφος "έχω φάει πολύ Ήλιο και δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι μου", δείχνει να αγνοεί επιδεικτικά, όχι μία, αλλά δύο φορές τον Γιώργο Αγγελόπουλο που προσπαθούσε να του πει ένα "μπράβο" με τη γλώσσα του σώματος.

Προσοχή: Πανικός αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα!

Στην κατά τα άλλα... "είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι και δεν θέλουμε να φύγει κανείς γιατί αγαπιόμαστε" ομάδα των Διασήμων, θα έπρεπε τουλάχιστον οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίοι παίκτες της, να μην είχαν τόσα... θέματα μεταξύ τους, είτε άλλα σύνδρομα (έστω από τη μία πλευρά).

Στο συμβάν που θα δείτε στο βίντεο, έστω κι αν είναι από τις 3 του Μάρτη, είναι ξεκάθαρη η εχθρική προδιάθεση που είχε από τότε ο Χανταμπάκης απέναντι στον Αγγελόπουλο, που οδήγησε μάλιστα στη ρήξη που είδαμε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού!

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και τη... διπλή απόρριψη από Χανταμπάκη προς τον Αγγελόπουλο, στο 1:46:05 πατώντας εδώ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share