Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Η φωτογραφία του Νεκτάριου Γαλίτη μετά τον χωρισμό με την Μαρία Ηλιάκη που προκάλεσε σάλο! «Είμαι εδώ με το μωράκι μου..»

17 Φεβρουαρίου 2017
Η φωτογραφία του Νεκτάριου Γαλίτη μετά τον χωρισμό με την Μαρία Ηλιάκη που προκάλεσε σάλο! «Είμαι εδώ με το μωράκι μου..»

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός πριν λίγο καιρό, όταν η ίδια η Μαρία Ηλιάκη το ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Από τότε, λοιπόν, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει χωριστά τις ζωές τους και ορισμένες αναρτήσεις τους στα social media, κάθε άλλο παρά τυχαίες δεν είναι! Συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Γαλίτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να μοιραστεί με φίλους και ακόλουθους την καινούργια του «σχέση». Μια φωτογραφία αγκαλιά με το «μωράκι του» ήταν αρκετή για να τρελάνει το Facebook! Όχι, όχι μην σας πάει εκεί που σας πάει το μυαλό! Όχι, όχι Μαράκι μη βάλεις τα κλάματα αναντικατάσταση είσαι απ’ότι φαίνεται! Σε αποκριάτικο mood ο επιχειρηματίας ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες αγκαλιά με… μια μούμια ντυμένη νύφη μάλιστα! Με λεζάντα «Εδώ… με το μωράκι μου.. και θα σ έχω σαν μωρό …κούπεπε κουπέ πε..» «έκλεισε» την ανάρτηση σου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

πηγή: Youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Top