Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό! Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα ο Αλιάγας με τη σύζυγό του -Γλέντησαν στα μπουζούκια (Photos)

3 Ιανουαρίου 2017
Αποκλειστικό! Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα ο Αλιάγας με τη σύζυγό του -Γλέντησαν στα μπουζούκια (Photos)

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Αν και ο Νίκος Αλιάγας μένει μόνιμα στη Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια, καθώς φαίνεται κουβαλά πάντα μέσα του τη νοσταλγία για την πατρίδα. Γι’ αυτό δράττεται της ευκαιρίας –ιδιαίτερα τις γιορτές και τα καλοκαίρια– κι έρχεται στην Ελλάδα για να δει συγγενείς και φίλους του στο Μεσολόγγι αλλά και στην Αθήνα… Όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι τέτοιες ημέρες, έτσι και φέτος ο φακός του Youweekly.gr τον συνέλαβε παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου να διασκεδάζουν στο «Σημείο G», στην οδό Πειραιώς, με τις επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη που θαυμάζει ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του, αφού τον προηγούμενο Οκτώβριο απέκτησε και το δεύτερο παιδί του, τον Αντρέα, που μαζί με την κόρη τους Αγάθη, 3,5 χρόνων, συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Η Τίνα, μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι μεγάλη χαζομαμά, αλλά και ο Έλληνας παρουσιαστής δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Τwitter και να μιλά με αγάπη και λατρεία για την οικογένειά του.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι ο Έλληνας με τους περισσότερους followers, αφού τον ακολουθούν περισσότερα από 480.000 άτομα… Παράλληλα, δεν κρύβει την επιθυμία του να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η οικογένειά του… Το ζευγάρι θα γιορτάσει και τα Θεοφάνια στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Παρίσι.

Εκείνος έχει δηλώσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και ότι αμέσως μόλις τη γνώρισε ένιωσε την ανάγκη να αποκτήσει μαζί της παιδί… Ο παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης και η Ελληνοβρετανίδα ψυχολόγος σύζυγός του δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να τραγουδούν και να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τα ερωτικά τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη… Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι έδειξαν, όμως, όταν ο καλλιτέχνης τους αφιέρωνε τους στίχους: «Θέλω να γυρίσω στα παλιά, θέλω την παλιά μου γειτονιά»…

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί Τετάρτη, 04/01 μόνο με 1,5€

Πηγή: www.youweekly.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share